Tres punts per dos objectiu diferents

24.04.2015 18:16

Barcelona (G.Adalid).- El femení de waterpolo del Club Natació Sant Andreu disputarà aquest dissabte (16.30 h.) la darrera jornada de la fase regular enfront de l'Escola Waterpolo Saragossa a la Pere Serrat. Les andreuenques han de guanyar per poder aprofitar una possible ensopegada del Mediterrani per aconseguir la tan anhelada tercera plaça. Les aragoneses, en canvi, han de sumar els tres punts i esperar la derrota del Dos Hermanas per evitar la promoció i aconseguir la salvació directa.

L’esquadra d’Aznar es troba a un pas d’aconseguir el seu objectiu d’ocupar el tercer calaix de la classificació per tenir unes semifinals de més assequibles davant del Mataró-La Sirena i poder optar ha disputar competició europea la propera campanya. Cal, però, que les waterpolistes del Sant Andreu facin un partit molt seriós al darrere per no patir en excés en el tram final.

Aquesta defensa estarà organitzada per Eli Gazulla. La portera està completant una temporada per emmarcar i aportant un plus en les grans ocasions. En atac l’equip necessita la bona visió de joc de Noelia Mora per fer jugar tot l’equip i que totes aportin la seva millor versió i la màgia d’Helena Lloret i Marta Recio per anotar i desencallar l’encontre quan l’esquadra de Javier Aznar no trobi porteria

El conjunt entrenat per Francisco Javier Orizo no ha tingut una temporada fàcil havent de disputar els cinc primers partits sense Andrea Blas, la seva jugadora franquícia. A la primera volta no va aconseguir puntuar tot i protagonitzar bones actuacions i els primers punts van arribar en la dotzena jornada enfront del Dos Hermanas (11-12).

En la primera volta les barcelonines van aconseguir una treballada victòria a terres aragoneses (11-13). Va ser un partit molt travat que no és decidir fins ens els últims instants. Cal destacar que és l’únic encontre de lliga en què totes les waterpolistes andreuenques han aconseguit anotar.