Trencar la dinàmica al pitjor escenari

27.09.2014 23:55

Barcelona/Alacant (J.R.González/T.Martínez/G.Pérez).- Després de dues derrotes consecutives, el Sant Andreu necessita reaccionar. L’equip de Perre Belmonte ‘Piti’ ha de retrobar la seva millor versió, la que es va poder veure al començament de la segona part del partit contra l’Atlètic Balears. Aquest ha de ser l’objectiu dels quadribarrats si volen treure els tres punts en el difícil desplaçament al Rico Pérez.

L’equip andreuenc visita a un dels favorits del grup, l’Hércules, amb la necessitat de sumar per superar la dinàmica negativa de les dues darreres derrotes a Pomar contra el Badalona i al Narcís Sala contra l’Atlètic Balears. Una nova ensopegada podria fer caure en picat en la classificació a l’equip i complicar la situació.

 Piti segueix sense poder comptar amb Jilmar. Per tant, Jefferson apunta a la titularitat després de complir un partit de sanció per l’expulsió a Pomar. Al igual que Jilmar, també segueix sense entrar en les convocatòries Carroza. L’entrenador andreuenc, però, podrà comptar amb la resta de l’equip per mirar de tornar a agafar una dinàmica positiva. A Barcelona, però, s’han quedat Arthur, Felipe, Fran Leal i Adrià.

El tècnic té clar que el duel serà, segurament, dels més complicats de tot el campionat. “És un rival amb jugadors que han actuat a Primera Divisió, com Portillo o Peña”, ha recordat, per després afirmar que “és el gran favorit i, per tant, un rival molt complicat. ‘Piti’ ha admès que li fa il·lusió jugar “en un camp de Primera” que coneix, perquè, com a futbolista va militar al quadre alacantí una temporada.

L’Hércules, de la seva banda, arriba en una bona dinàmica, ja que després de perdre el primer partit de lliga a Elda, acumula quatre duels sense perdre, i ja es cinquè, a només dos punts de les posicions de privilegi. El seu entrenador, José Rojo ‘Pacheta’, ha convocat a tots els jugadors disponibles, després de recuperar el seu màxim golejador, Adri Cuevas, que ha superar unes molèsties que no el van deixar jugar la última jornada.

En la llista de baixes de l’Hércules hi ha Sugi i Baldo per lesió, aquest últim després de passar pel quiròfan fa deu dies. Qui no es pedrà el partit és Paco Peña. El lateral extremeny va ser expulsat l’últim partit al camp del Nàstic, però el comitè de competició, a diferència del que va succeir fa dues setmanes amb l’andreuenc Nuha, va deixar sense efecte la segona groga després de l’apel·lació del club.

Els dos equips no s’enfronten des de la temporada 92-93, on el Sant Andreu va guanyar en la seva visita al Rico Pérez per 2-3. No és, però, la darrera visita a aquest mític estadi del futbol espanyol. A la temporada 2009-10, un triomf enfront l’Alacant va permetre als quadribarrats proclamar-se campions de lliga. El partit el podreu seguir en directe a través de Ràdio Trinitat Vella (91.6 fm) o la seva aplicació per internet.

La prèvia del partit

Les dades del rival

Hercules 2014-15.doc (74240)
HERCULES 2014-15.pdf (3760568)