Trencades les negociacions amb Miguel Álvarez

12.02.2015 13:19

Barcelona (G.Pérez).- Si no hi ha un canvi radical de la situació Miguel Álvarez no serà l’entrenador del Sant Andreu. Les converses entre tècnic i club, que estaven molt avançades, s’han trencat per diferències amb unes clàusules que, des de l’entitat, es volien posar al contracte. Per tant, seguirà sent Rubén García qui estigui a la banqueta del Narcís Sala diumenge en el duel contra l’Hércules.

Segons han confirmat totes dues parts (Álvarez en declaracions al web Andreuenc.cat i el club a RTV Esports), l’acord econòmic era total. Des de l’entitat es deixa clar que s’havia fet un “esforç important” per convèncer el tècnic. El propi entrenador, a més, assegura que li feia molta il·lusió el repte d’agafar l’equip i, sobretot, que estava convençut de poder aconseguir la permanència.

El problema, però, han estat una sèrie de clàusules que el club volia afegir al contracte. Es tracta, han indicat les fonts del Sant Andreu consultades, d’unes disposicions que es fan signar a tots els que tenen una relació contractual. Així, tots els jugadors les tindrien. El tècnic, però, no ho veia clar. I durant dos dies les converses es van centrar en aquest aspecte. Al final, cap de les dues parts ha donat el braç a tòrcer i l’acord no ha estat possible.

Des del club es posa en relleu que es busca ara “un pla B”. És a dir, es negociarà amb un altre entrenador perquè agafi les regnes de l’equip, situat a la zona de descens a Tercera. Tot apunta, però, que no hi ha prou temps perquè aquest tècnic arribi a poder dirigir el partit davant l’Hércules. Per tant, a ningú se li escapa que la situació que es viurà el proper diumenge serà delicada: Rubén García seurà a la banqueta però sap que se li ha buscat relleu.