Tràmit per donar minuts als menys habitals

12.09.2014 18:36

 Barcelona (G.Adalid).- El primer equip masculí de waterpolo del Club Natació Sant Andreu disputa aquest dissabte la tornada de la fase prèvia de la Copa Catalunya a la Pere Serrat (16:00 h.). Després del còmode avantatge aconseguit dimecres a Molins de Rei, Xavier Julià podrà donar més minuts als jugadors que van ser menys utilitzats en el partit d’anada i es preveu que Aleix Badia ocupi la porteria durant gairebé tot l’enfrontament.

Els andreuencs van realitzar tota una exhibició a les instal·lacions del Club Natació Molins de Rei. El gran partit disputat els va permetre aconseguir una renda de quinze gols, amb l’eslovac Samuel Balaz com a màxim anotador amb quatre dianes. També cal destacar les bones assistències d’Erik Brugué, alguna d’elles passant per sobre d’algun defensor de l’equip entrenat per Sergi Pedrerol. L’eliminatòria, tret del que seria poc més que una hecatombe, està sentenciada.

El possible rival del Sant Andreu si confirma la seva classificació per a quarts final seria el Sabadell, que també va deixar encarrilada la seva eliminatòria guanyant 4 a 23 en l’anada a les instal·lacions del Club Natació Premià.

Els aficionats andreuencs podran tornar a gaudir d’un partit oficial de l’absolut masculí a la Pere Serrat després de cinc mesos. El darrer duel a les instal·lacions va ser el corresponent a la penúltima jornada de la Divisió d’Honor enfront el Mediterrani, que va acabar favorable als visitants (6-9).

El partit serà retransmès en directe per Ràdio Trinitat Vella a partir de les 15:45 fent la prèvia de l’enfrontament.