#TotsalGOL per remuntar contra l'Huracán Valencia

30.11.2011 13:25

22 minuts i l’afegit. Aquest és el temps que li queda a la Unió Esportiva Sant Andreu per remuntar el partit contra l'Huracán València suspès per la pluja fa quinze dies, amb 2 a 3 al marcador. Per intentar la gesta, el club s'ha mogut i ja ha engegat una campanya per omplir el gol; 2 hashtags al Twitter; espot promocional... Tot allò que faci falta. Ara només falta que tant el públic com els jugadors responguin per tenir la festa completa.

El partit suspès va començar sense pluja i sense aigua. Ningú pensava que s'hauria de suspendre. Els locals es van avançar 1-0 amb gol de Marcos de penal. Poc abans del descans, però, Morgado va afusellar Morales i va posar l'empat a 1. A la represa, canvi meteorològic brutal i gir del partit: primer colpejava Araujo amb el 2 a 1; després, Postigo feia l'empat; amb el camp impracticable, el mateix Postigo avançava els visitants en un córner. Cinc minuts després, quan la pilota ni rodava, l'àrbitre xiulava el final i ajornava el final del partit.

Després d'això, jugadors i afició andreuencs es van quedar amb ganes de remuntar. Convençuts que és possible, el club obrirà portes perquè s'ompli el gol on atacaran els quadribarrats els 22 minuts que falten. L'entrenador Piti Belmonte ha assegurat que "haurem de donar el 300%" i per això, a Twitter, ja se'ls hi dóna suport amb els hashtags #TotsalGOL i #22minuts. Avui, a les 20:00h. del vespre, el desenllaç d'un partit per oblidar o recordar tota la vida. No us perdeu el vídeo per motivar els aficionats!

Tal i com informa el club, l'entrenador Piti Belmonte convoca a 17 jugadors per reprendre el partit de demà a les 20h contra l'Huracán al Narcís Sala. No poden entrar a la convocatòria Nakor i Tarrés, lesionats, Xavi Jiménez i Carroza, sancionats per la jornada 13, i Llobet, que ja va ser substituït en el minut 59 de partit i, per tant, no pot tornar a jugar.

La llista final serà de 15 homes, un menys de l'habitual precisament perquè el Sant Andreu ja va fer un canvi abans que se suspengués el partit. Podran
formar part de l'onze inicial qualsevol d'aquests 15 futbolistes, incús els que el dia de la suspensió estaven a la banqueta o no convocats.