Tot i sumar es perd la tercera plaça

10.02.2014 13:58

Barcelona (G.Adalid).- L’equip femení del Club Natació Sant Andreu van perdre la tercera plaça  de la Divisió d’Honor després d’empatar (9-9)  contra el  Terrassa. Les noies de Jordi Timblau van protagonitzar una bona actuació als primers compassos de l’enfrontament però el Terrassa a poc a poc va trobar la forma d’equilibrar les forces i va treure un punt de davant d’un rival complicat.

El duel entre els dos equips va començar molt bé per als interessos del conjunt visitant perquè va aconseguir inaugurar el marcador i dominar en els primers instants de partits col·locant un parcial favorable de 2 a 4.

En el segon període va aparèixer la reacció de les noies Xavier Pérez, que van saber imposar-se a la situació adversa del primer quart empatant el partit a 5 i fent que el duel comences de nou.

El descans va anar molt bé a les andreuenques per poder reflexionar dels errors defensius que havien provocat que les terrassenques haguessin aconseguit equilibrar les forces. En  l’inici del tercer quart el conjunt local va sorprendre a les visitants posant-se per davant del marcador per primera vegada, però el conjunt entrenat per Jordi Timblau va marxar al final del període guanyant per la renda mínima.

El Terrassa va reaccionar en el quart període  posant-se per davant del marcador  i quan tot semblava vist per sentencia el Sant Andreu va empatar en l’últim sospir.

CN Terrassa (9): Ana Maria Copado, Gemma Pane (1), Maria Isabel Cuesta, Maria Cifuentes (1), Lourdes Rubio, Eugènie Pirat (2) (set inicial), Alba Casasayas, Paula Leiton (1), Cristina Cantero (1) i Raquel Rodan (3).

CN Sant Andreu (9): Elisabet Gazulla, Laura Roca, Helena Lloret (5), Sarah Orozco (1), Maria Angeles Diaz (2), Alba Espinar (1), Gemma Casasayas (set inicial), Carla Castella, Aida Alvaro, Marta Recio, Ariandna Espasa i Desiree Fajardo.

Parcials: 2-4 / 3-1 / 1-2 / 3-2. Total: 9-9.