Tornar al camí de les victòries

04.10.2014 15:10

Barcelona (J.R.González).- Tres derrotes consecutives porta el Sant Andreu. Després d’un començament prometedor en lliga, l’equip ha baixat el seu rendiment notablement a les últimes jornades. Després de començar a les posiciones capdavanteres, a hores d’ara es troba onzè a la classificació, i podria començar el partit del Narcís Sala ja com a dotzè.

Els homes de Piti Belmonte tornen al Narcís Sala, on fa dues setmanes van firmar els millors minuts de les últimes jornades davant l’Atlètic Balears, tot i que no va ser suficient per a sumar cap punt. Tot i que el rival, el Valencia Mestalla, sembla propici per a tornar a treure el cap per la seva posició (18è) no val a badar. L’any passat el Sant Andreu, aleshores entrenat per Patxi Salinas, va veure com el filial che s’enduia els tres punts en el temps de descompte, amb celebració polèmica inclosa.

Piti Belmonte recupera per fi als lesionats Carroza i Jilmar, que ja han deixat enrere les seves molèsties i podrien ja disputar els primers minuts des que es van lesionar a principis d’agost. Així, Piti podrà comptar amb la plantilla al complet, ja que ha convocat els 22 jugadores per primer cop aquesta temporada. Dada vital si es vol fer algun moviment estratègic a l’onze inicial per tal de revolucionar l’equip. En declaracions prèvies a BTV, Piti ha destacat els bons jugadors amb els quals solen comptar tots els filials de la categoria. Per quest motiu l’equip quadribarrat ha d’intentar mossegar sobre la seva desconfiança de principi de temporada, i sobretot fer que el filial valencianista es trobi incòmode sobre la gespa del Narcís Sala.

El filial che tampoc arriba en el seu millor moment. Només una victòria en el que va de lliga és el seu curt bagatge, juntament amb dos empats, tot i que ha puntuat en els seus últims desplaçaments. A les últimes jornades, els homes de Curro Torres es mostren més fiables com a visitants, ja que per dues derrotes sumades a casa (l’última al temps afegit davant el Nàstic), porten dos empats a domicili, als camps de Huracán Valencia i Elche Ilicitano.

Tot i que respecte l’any passat l’equip ha perdut autèntics pilars com Portu o Cifo, el Valencia Mestalla s’ha reforçat bé, gràcies en part a un juvenil guanyador. A la davantera, han substituït la baixa de tres grans golejadors com Chumbi, Hiroshi o Álex Cortell amb un atacant que ja va fer mal la temporada passada al Sant Andreu, Álex López, qui es va emportar els tres punts pel Reus amb un golàs, i amb Iván Salvador, que es va quedar a les portes de l’ascens amb l’Hospitalet. A la parcel·la defensiva, Alberto, que ho havia jugat tot, serà baixa per sanció.

Fins a onze vegades s’han enfrontat els dos equips a Segona B al Narcís Sala, amb sis victòries andreuenques, l’última al 2012. Tres cops han sigut els que el filial valencianista s’ha emportat els tres punts, tot i que dos d'ells són molt recents: l’any passat i la temporada 2011/2012. Pel record, el gol que els hi va marcar Lanzarote des de mig camp l’any 2010, en un partit que va acabar 1-0. Cal destacar, també, que als anys setanta els dos equips es van veure les cares a Segona Divisió i en competició copera.

La prèvia del partit

Les dades del rival

  VALENCIA MESTALLA 2014-15.pdf (5,9 MB)

Valencia Mestalla 2014-15.DOC (69 kB)