Tornar a ser forts a casa

28.02.2015 12:36

Barcelona (T.Martínez/G.Pérez).- Molt han canviat les coses des que Sant Andreu i Alcoyano es van veure les cares el passat mes d’octubre a El Collao. Tots dos equips es troben lluny de les expectatives generades  abans de començar la temporada i com a conseqüència, els entrenadors que es van seure a la banqueta al duel de la primera volta, Piti Belmonte i Óscar Cano, ja no hi són. Sigui com sigui, pel Sant Andreu és urgent començar a sumar victòries a casa, on ja va aconseguir un triomf important contra l'Hércules fa dues setmanes.

Malgrat tot, el Sant Andreu ha canviat dues vegades d’entrenador i ara és Miguel Álvarez qui dirigeix els quadribarrats. El tècnic andalús debutarà a casa contra un rival que recentment ha trencat la seva mala ratxa amb una victòria important contra el Nàstic tot i jugar amb deu durant gran part del seu partit contra el líder. Aquesta victòria, la primera amb Carlos Sempere a la banqueta, va trencar una ratxa de 7 duels sense conèixer la victòria i dóna aire als blanc-i-blaus.  

En canvi, els quadribarrats necessiten sumar de tres en tres amb més urgències. El descens directe es troba només un punt per sota del Sant Andreu i la permanència definitiva, sense promoció, la marca el València Mestalla, a cinc punts de distància. El Sant Andreu, però, afronta el partit sense tres dels seus homes titulars, ja que Ibon Gutiérrez, Llamas i Rubén Martínez estan sancionats de cara a la visita del conjunt de la Comunitat Valenciana. El darrer justament no podrà jugar contra el seu exequip. L’any passat, en el duel entre Sant Andreu i Alcoyano al Narcís Sala, Rubén va marcar el gol dels visitants.

Les baixes per sanció reduiran el marge de maniobra de Miguel Álvarez. El més probable és que Jilmar torni al lateral esquerre i que bé Guzmán o bé Xavi Jiménez ocupin el carril dret de la defensa. Malgrat les absències, serà una gran oportunitat per veure quin és el futbol que proposa el nou tècnic quadribarrat en el primer duel davant l’afició andreuenca. En declaracions a BTV, Miguel Álvarez ha promès una actuació atrevida i intensitat i ha afirmat que vol “un equip que surti a buscar la porteria contrària i que surti endollat des de l’inici”.

Això sí, el Sant Andreu no haurà de témer per Francis Ferrón, exdavanter del Sant Andreu i justament l’home que també va marcar pels quadribarrats en la darrera visita dels blanc-i-blaus al Narcís Sala. Ferrón, expulsat contra el Nàstic a la darrera jornada de lliga, no podrà tornar a l’estadi andreuenc. Navarro també està tocat i és dubte pel partit a l'igual que el porter Diego, amb molèsties a un dit. Qui no ha viatjat tampoc és Alfaro, que compleix el segon dels quatre partits de sanció que li va imposar el comitè de competició.

La prèvia

Les dades del rival

Alcoyano 2014-15.doc (71 kB)
ALCOYANO 2014-15.pdf (4,6 MB)