Tornar a fer del Narcís Sala un fortí

20.09.2014 15:41

Barcelona (P.Mitjans/G.Pérez).- Després de la primera derrota de la temporada al camp del Badalona, el Sant Andreu afronta el duel contra l’Atlético Baleares amb la intenció de recuperar la seva millor versió per continuar sumant punts a casa. Precisament, un dels problemes de la temporada anterior va passar quan el Narcís Sala va deixar de ser un fortí. Pere Belmonte ‘Piti’ vol recuperar el bon to com a local de la seva primera etapa con a entrenador andreuenc, on va aconseguir una ratxa de quinze jornades sense conèixer la derrota al feu propi.

Però per aconseguir aquest objectiu, cal arraconar l’ensopegada al municipal de Pomar. El tècnic ja va advertir-ho després de l’encontre en afirmar que la pèrdua dels tres primers punts no havia d’afectar anímicament l’equip al tractar-se d’un partit “molt igualat” i contra un rival que havia firmat un gran inici de lliga. A més,  va afegir que els esforços havien de centrar-se en “corregir els errors” per afrontar la nova jornada.

La bona notícia de la setmana ha estat la recuperació d’una peça clau de la plantilla que no va poder disputar l’encontre amb el Badalona: Nuha. Després de complir el partit sanció per la vermella que va rebre el dia de l’Hospitalet, serà novament l’encarregat de liderar l’atac quadribarrat. El davanter andreuenc ha estat determinant en els tres enfrontaments on el Sant Andreu ha puntuat, firmant un gol i una assistència, i generant una sensació de perill constant a l’àrea rival.

La taca negativa ha estat la baixa, també per sanció, del lateral esquerra Jefferson Arroz. La vermella que va veure a Badalona l’impedirà disputar la cinquena jornada de lliga davant el conjunt balear. Un problema per a Belmonte ja que l’altre lateral esquerra pur de la plantilla, Jilmar Torres, tot just acaba de començar d’entrenar amb el grup un cop recuperat de la seva lesió al genoll. Cal veure, doncs, si el tècnic arrisca amb el canterà o prova alternatives com ara la que es va veure fa uns dies en l’amistós enfront el Júpiter, quan va ser Adrià Borreda qui va ocupar aquesta plaça. De fet, Jefferson és la única baixa per al partit perquè també Carroza ha superat les seves molèsties. El problema, a l’igual que amb Jilmar, és que també fa pocs dies que treballa amb normalitat.

Per la seva banda, l’Atlético Baleares arriba a Barcelona amb la necessitat de puntuar. Els de Nico López han sumat només dos empats – amb l’Olímpic de Xàtiva i l’Elx Il·licità – en les quatre jornades de competició. Dos punts que els deixen en posicions de descens directe, molt lluny del cinquè lloc aconseguit la campanya passada. La profunda renovació que ha patit l’equip mallorquí, amb onzes baixes i dotze noves incorporacions, sembla que ha estat un dels problemes d’aquest mal inici.

Dels 23 jugadors que composen la plantilla balear, el tècnic Nico López no podrà comptar amb Artabe, Fullana i Nando Ramón per visitar el Narcís Sala ja que són baixes confirmades. Joan Oller, Álvaro, Mairata i Chando encara són dubte.

En l’últim precedent entre els dos equips, el Sant Andreu va endur-se la victòria per un ajustat 2-1 i amb un gran gol ‘in extremis’ de Ton Alcover. Un punt d’inflexió per als andreuencs que els va servir per encarar una ratxa de tres victòries i assegurar pràcticament la salvació.

El partit serà retransmès en directe per Ràdio Trinitat Vella (91-6 fm).

La prèvia

Les dades del rival

At Baleares 2014-15.doc (75,5 kB)
ATBALEARES 2014-15.pdf (3,4 MB)