Torna ‘Piti’ i Cifuentes marxa

10.07.2014 22:38

Barcelona (G.Pérez).- La primera conseqüència de la compra del Sant Andreu per part de Dinorah Santa Ana ha estat el relleu a la banqueta. Després de reunir-se amb els nous propietaris, Martí Cifuentes s’ha desvinculat del club. El seu substitut serà un vell conegut: Pere Belmonte ‘Piti’, que va dirigir l’equip a les temporades 2011-12 i 2012-13.

La web oficial del club ha donat a conèixer la primera gran decisió dels nous propietaris aquest dijous a la nit. En un breu comunicat, s’anuncia la contractació de ‘Piti’ com a nou entrenador per a la propera temporada. Serà ell, diu el text, qui “liderarà el nou projecte esportiu”.

Al mateix temps es comenta la desvinculació de Cifuentes, a qui s’agraeix “la dedicació i el compromís demostrat” i se li desitgen “molts èxits esportius”. El tècnic, per tant, deixa el club després de cinc mesos havent aconseguit l’objectiu de la permanència.

De la seva banda, Piti torna a un Narcís Sala que ja coneix bé. S’hi va estar dues temporades i va ser la primera aposta a la banqueta del fins ara màxim accionista Manuel Camino. Les dues campanyes les va superar amb bona nota ja que va assolir la permanència sense excessives angúnies i, a més, a la segona va proclamar-se campió de la Copa Federació, el primer títol nacional del club.

Al final de la campanya 2012-13, l’entrenador va optar per no renovar. Entenia que s’havia acabat la seva etapa però també existien, ningú ho ha negat, diferències importants amb Camino. Va recalar al Badalona, on ha entrenat la passada temporada. Tot i que, en algun moment de la temporada, el seu càrrec va estar qüestionat en varies ocasions per la proximitat de la zona de perill, al final va aconseguir la permanència.

Piti començarà a treballar demà en la plantilla. Caldrà veure ara si compta amb els jugadors renovats –alguns d’ells com és el cas de Morales, Xavi Jiménez, Azparren o Jilmar, ja van estar sota les seves ordres-, i si, com apunta l’anunci fet per Adrià Borrada l’empresa de Dinorah Santa Ana ja té altres jugadors lligats.