Torna la lliga després dels compromisos de selecció

21.02.2014 16:37

Barcelona (P.Mitjans).- La Divisió d’Honor masculina reprèn la competició després d’una setmana de descans per l’enfrontament de classificació per l’Europeu de Budapest entre Espanya i Ucraïna, el qual va acabar amb victòria espanyola (5-17). El Club Natació Sant Andreu, sense cap integrant de la seva plantilla al combinat espanyol, afronta la setzena jornada a la piscina del C.N Barcelona.

Els nois de Xavier Julià arriben al duel en setena posició amb 19 punts. La ratxa negativa de les darreres jornades – tres derrotes consecutives contra Atlètic Barceloneta, Terrassa i Sabadell – deixen els andreuencs lluny de les posicions que donen opció a disputar el títol de lliga. Per la seva banda, el C.N Barcelona encara el matx en una situació més complicada que el seu rival. Els del barri de la Barceloneta són desens a la taula amb deu punts, i a només cinc de la promoció de descens.

Tot i les diferències a la classificació i en les aspiracions a la lliga, el Barcelona no posarà les coses fàcils al conjunt andreuenc. En el precedent de la primera volta, els de Julià van haver de mostrar la seva millor versió per superar per la mínima (8-7) el combinat barceloní. D’aquesta manera, les opcions de victòria a domicili passen per l’encert de cara a porteria i per minimitzar els errors defensius de les últimes jornades.

El de dissabte és un enfrontament de certa importància per al Sant Andreu ja que, de sumar els tres punts, deixaria un rival de la zona baixa de la classificació lluny dels llocs tranquils. Així, a l’espera del duel directe entre dos equips de la part alta com són el C.E Mediterrani i el C.N Sabadell, les opcions d’apropar-se al play-off tornarien a ser una realitat.

El C.N Barcelona – C.N Sant Andreu es disputarà dissabte a les 12.45h del migdia a les instal·lacions del C.N Barcelona. El partit el podreu seguir en directe des de Ràdio Trinitat Vella.