Tocarà remuntar per continuar vius a la Copa Catalunya

17.09.2014 19:35

Barcelona (P.Mitjans).- El Club Natació Sant Andreu no té marge d’error. Després de perdre per 11 gols a 12 amb el C.N Sabadell en l’anada dels quarts de final de la Copa Catalunya, els homes de Xavier Julià hauran de remuntar dijous, a la piscina de Carles Ibars, el desavantatge d’un gol si volen accedir la fase final de la competició.

En el partit disputat a la Pere Serrat, els andreuencs van sortir disposats a guanyar l’encontre i en el primer quart van firmar un parcial de 3-2. En el segon, la balança va decantar-se cap als vallesans però a la represa, els de Xavier Julià van tornar a agafar la iniciativa en el marcador i van arribar al darrer quart amb un 9-8 que els era favorable. En l’últim i definitiu període però, les forces andreueques van defallir i els sabadellencs van aprofitar-ho per signar un parcial de 2-4 i endur-se l’enfrontament.

Tot i així, Xavier Julià va mostrar-se satisfet amb l’equip i va atribuir la falta d’intensitat dels últims minuts a la manca d’efectius disponibles. “Estic molt content del partit que hem fet tenint en compte que teníem tres baixes molt importants com eren les de Tomas Bruder, Dani Hernández i Javier Gorría. Un fet que no li va permetre fer les rotacions necessàries per aguantar en tots els compassos del matx, va afegir.

D’aquesta manera, el tècnic del Sant Andreu afronta l’eliminatòria de tornada amb l’esperança i la certesa de que “és possible remuntar i passar a la següent fase”. Destaca però, que l’equip haurà de tornar a fer un gran partit i haurà de millorar alguns aspectes defensius si vol aconseguir-se una renda mínima de dos gols.

L’efectivitat de cara a porteria serà un altre detall decisiu per decidir quin dels dos equips s’endurà el bitllet de les semifinals. Nedadors com Lucas Duric, Iván Losa o Erik Brugé, que ja van demostrar el seu olfacte golejador en el partit d’anada, hauran de tornar a ser peces claus perquè l’equip de Xavier Julià pugui derrotar el C.N Sabadell a domicili.

El segon duel de quarts de final de la Copa Catalunya entre el C.N Sabadell i el C.N Sant Andreu es disputarà dijous, a la piscina Carles Ibars de Sabadell, a les 20:45h del vespre. El partit d’anada va acabar amb un resultat d’11-12 favorable als vallesans. Les instal·lacions del Sabadell decidiran el semifinalista.