Toca visitar la piscina del líder

21.11.2014 14:23

Barcelona (P.Mitjans).- L'absolut masculí del Club Natació Sant Andreu afronta dissabte un dels desplaçaments més complicats de la temporada. Els nedadors de Xavier Julià visiten la piscina del líder de la Divisió d'Honor, el Club Natació Terrassa. Els vallesans, vigents subcampions de la categoria, arriben a l'encontre invictes després de puntuar en tots els enfrontaments i amb l'al·licient d'haver derrotat en la primera jornada el conjunt estrella del waterpolo espanyol, l'Atlètic Barceloneta. Uns resultats permeten als de Daniel Nart liderar la lliga en solitari.

Després d'una setmana d'aturada pels compromisos de seleccions, el tècnic Xavier Julià i els seus jugadors han disposat d'una setmana extra per preparar l'encontre contra el Terrassa. En el darrer enfrontament, el Sant Andreu va aconseguir empatar a 8 amb l'altre equip vallesà de la categoria, el Sabadell. Un empat que va deixar un regust amarg ja que el gol de la igualada visitant va arribar en l'última possessió. L'empat va situar als de Julià a la setena posició de la taula – la penúltima que dóna accés al play-off de lliga – amb 8 punts.

Per la seva banda, el Natació Terrassa va aconseguir superar amb comoditat el duel de la sisena jornada. Els del Vallès van derrotar a domicili, per 9 gols a 15, un Waterpolo Navarra que només va inquietar els visitants en el primer quart. Una victòria que va servir per reafirmar el liderat a la Divisió d'Honor i que va suposar el tercer triomf consecutiu lluny de Terrassa. I és que l'equip egarenc només ha deixat escapar els únics dos punts com a local, quan va empatar en la tercer jornada amb el Natació Barcelona. Una dada que pot jugar a favor dels andreuencs.

Els precedents de la temporada passada però, són favorables al Terrassa. A la Pere Serrat els vallesans van guanyar per 4 gols a 8 i, en l'escenari del duel de dissabte, el resultat va ser d'un contundent 13 a 6. Així doncs, si els de Xavier Julià volen capgirar la dinàmica hauran d'estar molt atents de dos jugadors egarencs, integrants també del combinat espanyol de waterpolo, com són Rubén de Lera i Iñaki Aguilar. El primer d'ells un referent atacant i el segon una garantia sota pals. La defensa andreuenca tampoc haurà d'oblidar Sergi Mora que, amb 21 dianes, és el màxim golejador del Natació Terrassa i segon de la Divisió d'Honor.

El duel entre el Club Natació Terrassa i el Club Natació Sant Andreu corresponent a la setena jornada de la Divisió d'Honor Masculina es jugarà dissabte a les 18.00h a les instal·lacions del club vallesà.