Toca refer-se i pensar en la lliga

21.02.2014 16:27

Barcelona (P.Mitjans).- Després de la desfeta a la tanda de penals en la semifinal de la Copa de la Reina, l’equip femení del Club Natació Sant Andreu torna a la competició regular per disputar el partit corresponent a la catorzena jornada de la Divisió d’Honor. El rival de dissabte, la Escuela de Waterpolo Zaragoza, arriba a Barcelona en una posició delicada a classificació però amb la intenció de donar la sorpresa.

Les noies de Jordi Timblau afronten el matx amb un objectiu clar: deixar enrere la mala sort de la Copa i mantenir el nivell mostrat fins ara a la lliga. Per continuar en les posicions privilegiades de la taula, aquelles que donen opció de play-off, les andreuenques haurien de sumar els tres punts davant un Waterpolo Zaragoza que ve de perdre per un resultat sorprenent (15 a 17) amb un rival d’entitat com és el C.N Rubí.

El conjunt aragonès visita la piscina Pere Serrat havent sumat dotze punts de 39 possibles i amb una única victòria com a visitant, la que va sumar contra l’Hospitalet a la setena jornada. La resta de resultats a domicili han estat tres empats i tres derrotes. Tot i així, cal destacar els bons registres de cara a porteria. Exceptuant els equips de play-off, les de Jesús María Montaner són les millors anotadores amb 136 dianes i compten amb Andrea Blas, la quarta màxima golejadora de la Divisió d’Honor. En contrapartida, són la tercera pitjor defensa del campionat amb 151 gols en contra.

Així doncs, el Sant Andreu disposa d’una bona oportunitat per tornar a sumar de tres en tres a la lliga i situar-se de nou al tercer lloc de la classificació si el C.E Mediterrani – que rep la visita del C.N Sabadell – no guanya el seu partit. El duel entre el C.N Sant Andreu i la Escuela Waterpolo Zaragoza començarà dissabte a les 16:30h de la tarda a la piscina Pere Serrat.