Toca recuperar-se a la piscina de les cueres

28.02.2014 17:54

Barcelona (P.Mitjans).- L’equip femení del Club Natació Sant Andreu visita dissabte la piscina del Waterpolo 98 02, un rival que arriba a la quinzena jornada de la Divisió d’Honor sense haver sumat cap punt i amb un coeficient golejador molt negatiu. D’aquesta manera, el duel es presenta molt favorable perquè les noies de Jordi Timblau puguin refer-se de la derrota de la darrera jornada.

Després perdre contra tot pronòstic amb la Escuela Waterpolo Zaragorza, les andreuenques intentaran tornar a sumar de tres en tres per continuar en les posicions de la classificació que donen accés al play-off de lliga. El marge d’error però, és mínim ja que el CN Rubí – cinquè classificat – es troba a només dos punts del combinat barceloní que a hores d’ara és quart amb 27 punts.

Tenint en comte la situació a la taula, l’enfrontament de dissabte hauria de ser un tràmit per a les de Jordi Timblau. El conjunt navarrès encara no ha inaugurat la casella de punts i arriba com a cuer de la Divisió d’Honor. Els 275 gols encaixats – 160 més que el Sant Andreu – i els 77 anotats, el situen com l’equip amb la pitjor defensa del campionat i amb el segon pitjor atac, només superat pel C.N Hospitalet. A més a més, en el precedent de la primera volta, les andreuenques van superar el seu rival per un contundent 26 a 4. Així doncs, els punts de dissabte haurien de tornar sense gaires problemes cap a Barcelona.

El matx entre C.N Sant Andreu i el Waterpolo 98 02 es disputarà dissabte a les 17:00h de la tarda a les instal·lacions del conjut pamplonès.

Helena Lloret convocada amb la selecció

La jugadora del Club Natació Sant Andreu, Helena Lloret, formarà part dels entrenaments que la Selecció Espanyola absoluta farà al CAR de Sant Cugat els dies 3, 4 i 5 de març. El seleccionador espanyol, Miguel Oca, ha valorat la temporada que està fent la jugadora del Sant Andreu, on ja porta 47 gols, i ha recompensat la seva feina amb aquesta convocatòria.