Toca pensar en la lliga

14.03.2014 17:19

Barcelona (P.Mitjans).- Després de la gran actuació a la Copa de Rei, el CN Sant Andreu torna a la competició regular per disputar la dissetena jornada de la Divisió d’Honor. Els nois de Xavier Julià reben dissabte la visita del C.D Waterpolo Navarra en el mateix escenari on fa una setmana van disputar la final copera. Per canviar la dinàmica negativa de les últimes jornades de lliga, els andreuencs hauran continuar mostrant la versió de la Copa si no volen sumar una altre ensopegada.

A falta de sis jornades per a la conclusió del campionat, el conjunt de Sant Andreu és setè a la classificació amb 20 punts. Les aspiracions d’accedir al play-off ja fa jornades que es van esvair a causa de la mala ratxa de resultats. Tot i així, l’objectiu de l’equip passa per assolir la millor posició a la taula i acabar la temporada amb una bona dinàmica per seguir treballant de cara al futur.

El C.D Navarra arriba a la Pere Serrat en novena posició amb 15 punts, a només cinc del Sant Andreu. Les posicions d’un i altre equip però, no tenen gaires qüestions en joc ja que tant el play-off com el descens queden molt lluny. No obstant, perquè els tres punts es quedin a Barcelona, els de Julià hauran de fer un partit molt complet i seriós. En el duel de la primera volta els navarresos ja van sorprendre als de Sant Andreu imposant-se per 9 gols a 6. Així, si no volen que la història es repeteixi la defensa liderada per Ramón Sentís haurà d’estar molt atenta als dos màxims golejadors del Navarra; Daniel John, anotador de 31 gols i Julen Artola amb 23.

El matx es disputarà dissabte a les 19:00 de la tarda a la piscina Pere Serrat de Barcelona. També el podreu seguir per Ràdio Trinitat Vella.