Toca centrar-se en la lliga

16.01.2015 13:27

Barcelona (P.Mitjans).- L'equip masculí del Club Natació Sant Andreu disputa aquest cap de setmana contra el Natació Barcelona el partit corresponent a la dotzena jornada de la Divisió d'Honor. Un encontre marcat per haver deixat escapar la classificació per la Copa del Rei, i per l'inici de la segona volta de competició. Així doncs, una oportunitat recuperar sensacions enfront d'un rival directe a la lliga. Xavier Julià tindrà tots els homes disponibles menys Javier Gorria  i el seu lloc l’ocuparà el juvenil Pau Barnils.

En la darrera derrota andreuenca, per 10 gols a 8, el Mediterrani va esvair totes les opcions de participar en el torneig del KO. Una competició que es celebrarà a la Nova Escullera – el mateix escenari de l'enfrontament de dissabte – i que reunirà els vuit primers classificats de la Divisió d'Honor Masculina.

El Club Natació Barcelona, per la seva banda, sí que va saber aprofitar les ensopegades de Sant Andreu i Poble Nou i, amb una victòria davant el Waterpolo Navarra, va escalar dues posicions a la taula; fins la setena. Els nois d'Antonio Esteller sumen tretze punts, dos més que els de Xavier Julià. Així doncs, una victòria serviria als andreuencs per superar a la classificació als del barri de la Barceloneta i per tornar-se a posar en posicions de play-off de lliga.

En el duel de la primera volta, i també el primer de la lliga, el Natació Barcelona va superar amb comoditat un Sant Andreu mancat d'idees. El 7-10 que reflectia el marcador mostrava l'encert d'uns, sobretot del porter visitant Enric Royo, i la poca efectivitat dels altres. Una dinàmica que haurà de canviar si els de Xavier Julià volen treure's l'espina de la Copa i començar a pensar en la recta final de la Divisió d'Honor.

L'encontre entre el Club Natació Barcelona i el Club Natació Sant Andreu es jugarà dissabte, a les 12:45h del migdia, a la piscina barcelonina de la Nova Escullera.