Test de nivell a la Nova Creu Alta

01.08.2014 15:11

Barcelona (G.Pérez).- Una victòria i una derrota, en tots dos casos contra equips de Tercera Divisió. És el balanç del Sant Andreu en el que porta de pretemporada. Aquest dissabte, arribarà el tercer compromís, el de més nivell, contra el Sabadell de Segona A, pròleg d’una setmana que es preveu atapeïda.

La Nova Creu Alta, a partir de les set de la tarda, serà l’escenari d’aquest tercer amistós. Serà, de tots els previstos, el que tindrà un rival de més categoria, el Sabadell de Miguel Olmo. Tota una prova de foc per a un equip quadribarrat que continua sense tancar els dos fitxatges que han de ser la referència ofensiva.

Històricament, l’estadi arlequinat no ha estat un escenari propi per als andreuencs. De fet, en partit oficial, no hi ha guanyat mai. Ara bé, fa dues temporades, en un amistós que, però, no es va disputar a la Nova Creu Alta, el Sant Andreu es va imposar per 0-1 als vallesans.

El partit contra el Sabadell serà el punt de partida d’uns dies carregats d’enfrontaments. Dilluns 4, toca visitar el Santboià en partit de la primera ronda de la Copa Catalunya. Dimarts, encara més teca: triangular del grup 2 del Torneig d’Històrics al Guinardó, amb Europa (Tercera Divisió) i Sants com a rivals. En cas de superar ronda, les semifinals es jugarien divendres i la final, dissabte.

Per tant, són dies claus a nivell de preparació. Tant en l’aspecte físic, perquè els jugadors han de començar a agafar la forma adequada per a la competició de cara a l’inici de lliga al camp del Nàstic, com en el tàctic, perquè Pere Belmonte ‘Piti’ necessita començar a acoblar peces i a inculcar les nocions de joc que vol als seus jugadors.