Tancades les primeres renovacions

07.06.2014 12:07

Barcelona (T.Martínez) El Sant Andreu ha fet oficial la renovació de 6 futbolistes, que se sumen a Morales i Xavi Jiménez, que ja tenien contracte fins 2015. Carroza, Azparren, Guzman, Jilmar i Víctor continuaran a la disciplina quadribarrada mentre s’ha confirmat que puja Manu, porter del Juvenil A que ja va debutar la passada temporada en un partit de lliga a Olot.

Carroza, Azparren i Guzman són els futbolistes que han tingut més protagonisme aquesta temporada. Carroza ha estat una peça important que ha jugat tant a l'eix de la defensa com al mig del camp fins el punt de disputar 28 duels entre lliga i Copa. Pel record quedarà el seu gol al Calderón.

D’altra banda, Azparren firmarà la seva tercera temporada al Narcís Sala i superarà la barrera dels 60 partits amb la samarreta quadribarrada mentre Guzman, castigat per les lesions durant la temporada tot i haver disputat 29 partits, gaudirà del seu segon any a la Segona B. Només va marcar un gol a la lliga, però va ser molt important (contra el Villarreal B al temps de descompte). A més, el cos tècnic confia en Víctor i Jilmar, que tot i no participar gaire aquesta temporada són dos jugadors sortits de la pedrera andreuenca que han complert amb la seva feina cada cop que han pogut saltar al camp.

Gabri Gómez és l’última baixa

El futbolista barceloní va arribar per ajudar al Sant Andreu a les últimes 4 jornades de lliga i va ser clau per la salvació dels de Martí Cifuentes. El davanter de 28 anys va anotar el gol de la victòria a El Clariano, l’únic triomf quadribarrat lluny del Narcís Sala. Gómez, no obstant, no continuarà a la plantilla ja que ha optat per marxar a Bulgària, segons ha anunciat el Sant Andreu. Aquesta serà la primera experiència de Gabri Gómez a l’estranger.