Solidesa defensiva per arribar a ‘semis’

18.09.2014 01:03

Barcelona (G.Adalid).- L’equip femení de waterpolo del Club Natació Sant Andreu ha eliminat al Terrassa de la Copa Catalunya en els quarts de final després de vèncer les vallesanes a la Pere Serrat (12-6). Les andreuenques han marcat en tot moment el ritme del partit i sempre han anat per davant en l’electrònic. Les claus d’aquest primer triomf de l’equip entrenat per Javier Aznar han estat l’agressivitat en defensa i les transicions ràpides en atac.

En els primers compassos de l’encontre, els dos conjunts han tingut moltes impressions en l’aspecte ofensiu i els tècnics han optat per centrar els esforços per tal de no encaixar un gol. L’única diana del primer quart s’ha produït en el tercer minut. L’ha fet Noelia Mora després de rebre una bona assistència d’Helena Lloret (1-0).

En el segon període, les locals han començat a fer gala del seu potencial ofensiu, Helena Lloret ha marcat el segon gol per les barcelonines amb una bona jugada personal que ha finalitzat amb un llançament ajustat al segon pal. El conjunt de Xavier Pérez ha reaccionat anotant un minut després, però les noies de Javier Aznar han fet quatre dianes més, l’ultima l’ha firmat Ariadna Espassa després de rebre una passada elevada. En la següent jugada les terrassenques han marcat un gol similar.

La primera part ha finalitzat amb tres dianes de diferència favorable al Sant Andreu (5-2). Tot i la victòria provisional l’equip ha donat millors sensacions al darrere, amb una forta pressió que ha donat resultat recuperant pilotes. A banda, la portera local Elisabet Gazulla ha fet una bona actuació.

A la represa, el conjunt visitant ha fet un pas endavant. Gemma Gutes ha marcat el tercer per les vallesanes amb un bon llançament creuat al límit de la possessió. El Terrassa ha mantingut el tipus però, tot i així, el Sant Andreu ha continuat manant i en cap moment ha donat opció a escurçar diferències. Del tercer període, cal destacar el gol que ha portat la firma de la jugadora cadet Mireia Guiralt, que ha anotat, tal com li agrada a Javier Aznar, en una transició ràpida i amb una bona finalització (9-5).

En el quart període, el Sant Andreu ha seguit fidel a la seva filosofia, mantenint la intensitat en defensa i en atac i fins a l’últim instant ha buscat porteria contrària. L’enfrontament ha finalitzat amb un clar 12-6 i amb bones sensacions a la part del darrere i amb coses a millorar al davant.

El Club Natació Mataró la Sirena ja espera ara a les andreuenques en les semifinals de la Copa Catalunya. El partit es disputarà el divendres a les 17.30 h.

Fitxa tècnica

Piscina: Pere Serrat.

CN Sant Andreu (12): Elisabeth Gazulla, Andrea Garrido (1), Helena Lloret (3), Mireia Guiralt (1), Maria Hernández, Laura Roca, Alba Fernàndez, Carla Castella (2), Aida Álvaro Marta Recio (2), Ariandna Espasa (1), Noelia Mora (2) i Ana Fernández.

CN Terrassa (6): Ana Maria Copado, Anna Roldan, Alba Sánchez (1), Maribel Cuesta, Maria Ciifuentes, Mireia Tutusaus, Eugenie Pirat, Cristina Cantero, Andrea Palomeras, Paula Leiton (1), Gemma Gutes (3), Raquel Roldan (1) i Laura Almirall.

Parcials: 1-0 / 4-2 / 4-3 / 3-1. Total: 12-6.