Situen Miguel Álvarez en l’òrbita del Sabadell

03.06.2015 21:20

Barcelona (G.Pérez).- La manca de decisions provocada pel relleu a la presidència pot costar molt car al Sant Andreu. La inactivitat de les darreres setmanes s’ha traduït sobretot en que no s’hagi tancat el futur de Miguel Álvarez i, ara, un nou actor ha entrat en escena. Diferents fonts situen el tècnic andalús a l’òrbita del Sabadell, descendit el passat cap de setmana a Segona B.

“Sé de boca de la directora esportiva i del president que ells volen que em quedi però que de moment el club no té un projecte tangible que pugui tocar. Està tot a l’aire i cal esperar què decideix el club”. Aquestes eren les paraules d’Álvarez el passat diumenge al Paraules d’Esports. La situació, però, encara ha agafat una nova dimensió després de dos fets nous. D’una banda, la destitució de Martins com a president. De l’altra, i de fet el que ara sembla el principal perill, el descens del Sabadell.

El club arlequinat preveu realitzar la propera temporada un projecte ambiciós per mirar de recuperar la categoria perduda. I vol un entrenador bregat a la categoria. El nom d’Álvarez està sobre la taula, a l’igual que el de l’ex de l’Hospitalet Kiko Ramírez. Diferents mitjans com ara L’Esportiu, però, situen al tècnic quadribarrat com el favorit.

I això coincideix amb una sensació d’inactivitat al club andreuenc, que fa ja gairebé un mes que va consumar el descens. Un temps que sembla excessiu per a que encara no hi hagi ni tan sols un inici de projecte per a la propera campanya. Aquesta situació, a més, ha començat a desfermar els nervis i els rumors dins la parròquia quadribarrada a l’hora de pensar quin pot ser el futur de la pròpia entitat. Tampoc hi ha ajuda, lògicament, l’escassa per no dir nul·la informació oficial que surt del club que es limita, ara per ara, al breu comunicat sobre el relleu a la presidència.

Caldrà veure si amb el nou mandatari, ni que sigui provisional, s’activen els moviments. I el veure si el primer, l’intent de renovació d’Álvarez, si és que finalment es fa, no arriba massa tard. Avui, en declaracions a la Xarxa, el tècnic no s’ha mullat en excés a l’hora de parlar d’aquest possible interès. “Un privilegi com a entrenador que es recordin de tu. Jo no sé res. Sempre s’ha parlat de mi allà però mai hi he anat. Content que es recordin de mi perquè vol dir que agrada el teu treball”, ha apuntat, per comentar posteriorment que “tot treballador vol saber el seu futur el més aviat possible per poder fer-ho amb tranquil·litat, planificar i dedicar-me a allò; com més temps tinguis, més fàcil”.