Setmana clau per les aspiracions al play-off

04.02.2014 22:15

Barcelona (G.Pérez).- Setmana clau la que afronta el masculí del Club Natació Sant Andreu. Els homes de Xavi Julià disputaran dues jornades de lliga amb l’obligació d’intentar sumar els sis punts per mantenir la pressió en la lluita per la quarta plaça. Aquest dimecres, toca una prova de foc contra el CN Terrassa, el tercer classificat.

Els andreuencs es troben ara, amb 19 punts, a cinc de la quarta plaça del play-off, que ocupa el Mediterrani. En cas de treure un bon resultat davant els egarencs, es podrien beneficiar del duel que els santsencs disputen a la piscina d’un altre rival directe com és el Canoe. Però no serà fàcil. El Terrassa s’està jugant també l’opció d’accedir a la segona plaça i fins ara s’ha mostrat com un dels equips més sòlids –el tercer menys golejat- i efectius –el tercer més anotador-. El factor piscina s’albira clau.

L’equip ha de recuperar-se de la derrota, lògica d’altra banda, patida el dissabte enfront el Barceloneta. Mantenir el nivell defensiu mostrat –només nous gols encaixats en cadascú dels dos partits disputats davant un rival amb una mitjana superior a 15 per partit i que a qualsevol altre equip havia marcat més de deu- serà important però encara més guanyar fortalesa ofensiva. I és que aquest és el principal problema mostrat pels homes de Xavi Julià en les jornades jugades fins ara: l’efectivitat de cara a porteria.

El partit es disputarà a dos quarts de nou del vespre a la piscina Pere Serrat. De la jornada 15 també es juguen el Mataró Quadis-Sabadell, el Canoe-Mediterrani i el Barcelona-Barceloneta. Ja el dia 16 de febrer serà el torn de l’Helios-Catalunya i l’1 de març del Waterpolo Navarra-Concepción Ciudad Lineal.

Serà el primer dels dos duels que disputarà el conjunt andreuenc aquesta setmana. Dissabte tocarà desplaçar-se a la piscina del Sabadell en un altre duel clau ja que els vallesans també estan lluitant per la quarta plaça.