S’escapen punts a Rubí

18.01.2015 13:04

Rubí (G.Adalid).- El femení del Club Natació Sant Andreu ha empatat enfront el Club Natació Rubí (12-12). La falta d’encert al davant i una defensa que no estava del tot ajustada han provocat que les andreuenques facin un pas enrere en el seu objectiu d’assolir la tercera plaça.

Durant els primers tres minuts de l’enfrontament els dos equips han disposat de diverses ocasions per inaugurar el marcador però el bon encert de les porteres ho ha evitat. Carla Castella ha marcat el primer gol pel Sant Andreu al 4’ amb un llançament creuat però l’alegria no ha durat gaire perquè Beatriz Ortiz ha empatat el partit anotant des de la meitat de la piscina.

En el cinquè minut el Rubí s’ha posat per primer cop per davant de l’electrònic amb un llançament potent d’Amanda Triviño. Katelyn Rigler ha tornat a posar la igualada des de la posició de la boia en la jugada posterior. Les noies dirigides per Javier Rubio han finalitzat el primer període 3 a 2 gràcies a una diana d’Irene Gonzàlez.

En el segon quart ha arribat la reacció de les waterpolistes d’Aznar gràcies a una defensa més intensa i més encert al davant. Helena Lloret ha superat Anna Vila amb un llançament col·locat i en la següent jugada ofensiva visitant Carla Castella ha anotat el quart pel Sant Andreu després de rebre una bona assistència de Noelia Moria.

Katelyn Rigler ha marcat el cinquè. L’únic gol de les locals aquest període l’ha anotat Irene Gonzàlez. En els dos últims minuts de la primera meitat Helena Lloret ha fet dues dianes la primera de penal i la segona al finalitzar una transició rapida després que Rygler recuperes la pilota i fes la passada a Lloret en el moment just (4-7).

El tercer quart ha començat molt bé pels interessos rubinencs. Beatriz Ortiz ha marcat dos gols en dos minuts, el primer de contraatac i el segon amb vaselina llunyana. Lloret ha tallat l’hemorràgia de gols locals amb una diana al 4’ i en el 5’ ha assistit Castella, que ha anotat el novè per l’esquadra andreuenca. Noelia Mora ha fet la desena diana però l’últim gol del període la fet Beatriz Ortiz després d’una bona combinació amb Amanda Triviño (8-10).

En l’últim període el conjunt dirigit per Javier Rubio ha tingut més encert. Al segon minut Triviño ha escurçat distancies a només un gol anotant al límit de la possessió. Ortiz ha empatat el partit executant a la perfecció una pena màxima. A partir d’aquest moment ha començat un estira-i-arronsa dels dos equips fins a arribar al 12-12. Quan faltaven dinou segons per finalitzar l’encontre el Sant Andreu ha tingut l’ultima ocasió de gol de l’enfrontament. Noelia Mora ha assistit a Sílvia Morell, però el llançament de la jugadora cadet no ha superat a la portera local i el Rubí ha sumat un punt d'or i encadena tres jornades sense conèixer la derrota.

CN Rubí: Anna Vila, Dana Gerschovsky, Montserrat Barreiro, Gina Gerschovsky, Giula Di Marcartonio, Irene Gonzàlez (3), Alejandra Flores, Beatriz Ortiz (5), Lidia Escoda (1), Gemma Sampons, Ester Estelella, Amanda Triviño (3) i Paula Rutgers.

CN Sant Andreu: Elisabeth Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret (4), Carla Castella (4), Mireia Guiralt, Laura Roca, Katelyn Rigler (3), Noelia Mora (1), Silvia Morell, Marta Recio, Ariadna Espasa, Natalia Lopez i Ana Fernández.

Parcials: 3-2 / 1-5 / 4-3 / 4-2.  Total: 12-12.