Sergio Martínez i Roberto Merchán, confirmats al femení

28.12.2014 21:16

Barcelona (G.Pérez).- El femení del Sant Andreu ja té entrenador. O millor dit, entrenadors. El club ha fet oficial que els dos tècnics que es van fer càrrec, inicialment de forma provisional, de l’equip després de la destitució de Xavier Peris, Sergio Martínez i Roberto Merchán, continuaran al capdavant de l’equip fins a final de temporada amb l’objectiu d’assolir la permanència.

D’aquesta forma, i tal i com ha succeït amb el primer equip, l’entitat aposta per gent de la casa. Tant Martínez com Merchán fa temps que estan vinculats al futbol base de l’entitat. Fins ara, Martínez entrenava el femení C i Merchán, l’infantil C. Per ara, i segons ha confirmat el club, compaginaran tasques.

El club ha pres la decisió tot valorant, d’una banda, el fet de ser dos homes de la casa. De l’altra, també s’ha tingut el compte la bona rebuda per part de la plantilla i que s’ha detectat un “bon treball” i un “canvi de dinàmica”.

“Ho afrontem amb moltes ganes, sabem de les dificultats però amb treball i esforç esperem revertir la situació”, ha comentat Martínez en declaracions recollides per la web oficial del Sant Andreu. El tècnic ha lamentat que la bona imatge oferta en els dos partits dirigits (empat contra l’AEM Lleida i derrota per la mínima i al descompte contra el Sant Gabriel) no s’hagi traduït en resultats. “Han estat dos resultats una mica traumàtics però hem de pensar a remuntar posicions”, ha indicat. Després d’aquests dos resultats, l’equip tanca l’any com a cuer del grup 3 de la Segona Nacional Femenína.

En aquesta tasca de recuperació pot ajudar les tres setmanes de descans que ofereix la competició. L’equip no tornarà a jugar fins el proper 11 de gener. Això sí, tocarà enfrontar-se amb un rival dels més complicats: l’Espanyol, que visitarà el Narcís Sala.