Sense sort en el derbi

03.11.2014 18:39

Barcelona (C.Borràs).- El femení del Sant Andreu va caure en el derbi enfront l’Europa per 3-1. La visita a l’estadi gracienc no va servir, doncs, per trencar la mala ratxa de l’equip, que continua necessitant una reacció urgent per fugir de la zona delicada de la taula.

Després de dues jornades consecutives sense aconseguir cap victòria, el Sant Andreu va sortir amb un plantejament molt ofensiu per tal de sorprendre al rival i sumar els tres punts. Des de l’inici del partit, les jugadores de Xavi Peris van mostrar-se molt motivades i amb les idees molt clares per crear perill a la porteria defensada per Mònica.

Durant els primers quinze minuts de partit no havia un dominador clar del joc i tots dos equips, amb molt de toc, intentaven triangular jugades per arribar a l’àrea rival. A mesura que avançava el derbi, l’Europa mitjançant pilotes interiors a les seves jugadores en punta s’apropava a la porteria quadribarrada. En l’equador del primer temps, en una jugada desafortunada per a Sònia Llop, Clara va aprofitar per empènyer la pilota al fons de la xarxa i avançar a les locals al marcador.

Gairebé sense temps de reacció, set minuts més tard, arribava el segon gol escapulat, novament a peus de Clara, després d’una passada al cor de l’àrea d’Andrea Porta. Els dos gols van afectar moralment al Sant Andreu que, tot i no rendir-se, van afectar considerablement el joc. I l’Europa no ho desaprofitava buscant la sentència. Però l’esperança semblava renéixer poc abans del descans, quan Laia Castilla obria en profunditat cap a Nadia qui, després d’arribar a la línia de fons, assistia a Vila per retallar distàncies a l’electrònic.

A la represa, les quadribarrades, novament molt motivades van sortir amb la intenció d’igualar el partit. Amb més facilitat per arribar a l’àrea rival, les visitants obrien el joc buscant la profunditat a les bandes per crear perill a la porteria de Mònica. Passat el quart d’hora, Carla Sagré va tenir l’empat a les seves botes quan en un u contra u Mònica va aturar el seu xut.

Quan semblava que l’empat arribaria d’un moment a un altre, en un contraatac, Andrea Porta aprofitava un rebuig defensiu per establir el 3 a 1 definitiu al marcador. Amb aquesta diferència, les noies de Xavi Peris no van tenir la sort de cara per retallar distàncies i van acabar sumant una nova derrota.

Europa: Mònica, Alba, Kaky (Teixi,75'), Marta, Mar, Vane, Carla (Anna Sitjà, 67'), Ana Alcocer, Andrea Porta, Clara (Granados, 79') i Sango (Marina,83').

Sant Andreu: Sònia Llop, Buje (Michelle, 75'), Júlia, Mariona (Muka,60'), Eybis, Zaragoza (Carla, 88'), Vila, Castilla, Marlene (Carla Borràs 60'), Nàdia i Sagré.

Àrbitre: Jacas Puig. T.G.: - / Mariona i Nàdia.

Gols: 1-0, Clara (21'). 2-0, Clara (29’). 2-1, Vila (44’). 3-1, Andrea Porta (65’).