Sense pressió a un escenari de luxe

10.05.2014 16:10

Barcelona (G.Pérez).- Final de temporada de luxe per al Sant Andreu. De luxe però, això sí, amb l’obligació de competir bé. Sense la pressió de jugar-se la vida, els quadribarrats visitaran un magnífic escenari com és l’estadi de Mestalla on el filial valencianista necessita treure un punt per esquivar el descens directe. Els de Martí Cifuentes, però, també tenen al·licients per buscar el triomf.

D’una banda, el propi honor. De l’altra, la possibilitat de pujar llocs a la classificació. Si se suma els tres punts i punxen Olot i Badalona, la classificació final seria notablement millor que l’actual, quelcom que era poc menys que impensable fa un mes. Per últim, un darrer motiu: donar un cop de ma a un equip català. El Prat, que justament visita Olot, necessita guanyar i que el Sant Andreu també ho faci per fugir del descens directe i poder jugar la promoció per evitar la pèrdua de categoria.

El Sant Andreu afronta el partit en el que, si mirem els resultats, és el seu millor moment de la temporada. Ha sumat deu dels darrers dotze punts i tres victòries consecutives. Acabar amb un pòker de triomfs seria un bon colofó a una temporada on s’ha passat de la il·lusió de la Copa del Rei al patiment per la salvació.

Per afrontar el partit, el tècnic, Martí Cifuentes, no pot comptar amb els lesionats Èric i Melo –que s’afegeixen a Didac ja sense fitxa federativa des de fa setmanes, aprofitada per fitxar Gabri-. A banda, es queden a Barcelona Mouriño, Quim Araujo, Josu i Rubén. Tot apunta a que l’entrenador podria donar minuts, un cop assegurada la permanència, a jugadors joves com Jilmar o Víctor.

El Mestalla sap que se la juga. És aquest un dels motius del canvi d’escenari. Jugant al feu che confien en obtenir un major suport de l’afició, tot i que la seva resposta és, ara per ara, una incògnita. L’equip també acumula mals resultats que ni tan sols el relleu a la banqueta –Curro Torres va substituir Nico Esteve- ha aconseguit variar. Després de la derrota de diumenge passat contra l’Espanyol tota esperança de salvació passa ja, obligatòriament, per fer un bon paper a la promoció, per a la qual, però, abans han de classificar-se puntuant enfront el Sant Andreu.

La prèvia:

Les dades del rival:

Valencia Mestalla 2013-14.DOC (82432)

www.2shared.com/file/s1ech7jX/VALENCIA_MESTALLA_2013-14.html