Sense poder ofensiu

02.11.2014 15:23

Barcelona (J.R.González).- Un Sant Andreu inoperant en la seva parcel·la ofensiva ha cedit una nova derrota por la mínima, aquest cop davant el Reus Deporitu. L’equip roig-i-negre, que jugava amb la samarreta suplent, ha tingut suficient amb un solitari gol de l’ex andreuenc Edgar Hernández per endur-se els tres punts tot i jugar amb inferioritat numèrica durant més d’una hora.

El partit ha començat molt mogut. Semblava que es veuria al Narcís Sala un duel molt diferent al de dues setmanes abans davant el Lleida. En poc més de deu minuts, Vitor ja havia estavellat una pilota al travesser i al Sant Andreu li havien anul·lat un gol a Bruno Vinicius per fora de joc. Una jugada molt polèmica doncs la sensació general ha estat que el davanter brasiler havia sortit en posició reglamentaria. Una tònica, la dels constants fores de joc, que s’ha vist durant tota la primera meitat i, en massa vegades, amb la sensació que possiblement no ho eren.

Al minut 20, Edgar Hernández, ara amb la samarreta reusenca, ha superat Morales en finalitzant una jugada on fins a tres cops han arribat a xutar els homes de Natxo González, sancionat a la graderia. Tot això poc després de que Nuha veiés com Semedo ha tret una pilota a la mateixa línea de gol quan ja es cantava el gol. Al minut 22, el mateix central portuguès del Reus ha vist una segona groga que li ha costat la expulsió i el fet de deixar durant 70 minuts el seu equip amb deu jugadors.

Amb superioritat numèrica, el homes de Piti Belmonte han sabut  dominar el control del partit, amb atacs llargs i ben construïts. Aquest control, però, no s’ha pogut traduir en gaires ocasions de gol. La més clara ha estat un remat d’esperó de Xavi Puerto que Edgar Badia ha aturat molt ben col·locat.

A la graderia del Narcís Sala s’esperava una continuïtat d’aquest joc a la segona meitat. El Reus s’ha dedicat a defensar, encomanant-se a un Edgar molt sol en punta, y als tocs de qualitat de Álex Colorado des de el centre del camp. Amb Bruno més com a segona punta que com a mitja punta, el Sant Andreu s’ha mostrat molt més erràtic i incapaç de fer mal a un equip que esperava sense gaires angunies. El Reus ha tapat molt bé el centre i el Sant Andreu no ha pogut fer gaire cosa més que penjar pilotes, ben defensades pels centrals visitants, que sempre s’han trobat en superioritat per treure la pilota de l’àrea.

En un últim intent, més amb el cor que amb el cap, l’entrada de Felipe a un quart d’hora per al final, ha significat un canvi de sistema, amb tres defenses i tres davanters. Tot i això, la imatge de l’equip no ha canviat en excés. Un conjunt quadribarrat que funcionava més a ràfegues, insuficients per a aconseguir l’empat. Només un xut llunyà d’Ibon i una ocasió on Puerto no ha estat capaç de provar el xut dins l’àrea amb tot a favor han estat el bagatge ofensiu dels de Pere Belmonte, mostrant una clara manca de poder ofensiu.

Així, el Sant Andreu acumula ja gairebé quatre partit sencers sense veure porteria. Tres derrotes pe 1-0 consecutives que deixen l’equip molt a prop de la zona de descens a la espera de visitar un camp complicat com és el del Cornellà.

Camp: Narcís Sala. 700 espectadors.

Sant Andreu: Morales, Llamas, Lucas, Viale (Felipe, 76’), Jilmar, Ibon, Víctor (Xavi Jiménez, 57’), Xavi Puerto, Bruno, Calderón i Nuha.

Reus: Edgar Badia, Cassamà, Olmo, Rubén Semedo, Marín, Jaume, Álex Colorado, Sergi Masqué, Vitor (Fran Carbia, 82’), Jorge (Denis, 28’) i Edgar (Marc Sellarès, 74’)

Àrbitre: González González (balear). T.G: Víctor, Ibon, Bruno, Nuha, Xavi Jiménez, Felipe / Rubén Semedo, Vítor, Edgar, Olmo, Edgar Badía, i Álex Golorado. T.V: - / Rubén Semedo (22’).

Gol: 0-1 Edgar (20’).