Sense opcions davant el Barceloneta

20.12.2014 22:00

Barcelona(G.Adalid).- El masculí del Club Natació Sant Andreu ha patit una contundent derrota enfront del totpoderós Atlètic Barceloneta (4-13) a la Pere Serrat. L’equip dirigit per Xavier Julià ha estat incapaç de repetir la gesta de la Supercopa d’Espanya i les baixes de Lukas Dúric i Javier Gorria han fet perdre poder ofensiu als locals.

En els primers compassos de l’enfrontament hi hagut un parell d’ocasions per cada equip, però no ha estat fins al segon minut de joc que el conjunt mariner ha inaugurat el marcador amb llançament col·locat de Nikolas Paul. Els andreuencs han intentat diverses vegades superar a Daniel López, però la falta d’encert no els ha permès empatar. Els de Jesús Martin han finalitzat el primer quart amb 2 gols d’avantatge amb una segona diana de Paul (0-2).

El segon període ha seguit una tònica similar. En la primera jugada ofensiva els visitants han fet el tercer i Paul aconseguia un hat-trick amb només 9 minuts disputats. Els locals han pogut fer el primer gràcies a un llançament potent de Samuel Balaz i quan semblava que el conjunt de Xavier Julià estava més a prop de fer el segon Bernado Oneto ha marcat el quart. En els últims instants de la primera meitat Adrià Sanz ha fet penal sobre Francisco Fernández i Gonzalo Echenique l’ha transformat a la perfecció. D’aquesta manera els waterpolistes de Jesús Martin han finalitat el primer temps amb una diferència favorable de quatre dianes (1-5).

A la represa, el Barceloneta ha seguit portant el ritme del partit. Han anotat cinc gols més. Quan semblava que els andreuencs abaixarien els braços, Samuel Balaz ha marcat el segon amb un bon llançament i en la jugada ofensiva local posterior Tomas Bruder ha fet el tercer (3-9).

En el quart període amb l’encontre sentenciat Jesus Martin han donat minuts a Miquel Linares, el segon porter de la plantilla. Erik Brugué no ha desaprofitat la primera ocasió que ha tingut per llençar i ha aconseguit marcar el quart pel Sant Andreu. Els quatre gols posteriors del període han estat pel Barceloneta, destacant que els tres últims han estat de contraatacs finalitzats per Albert Español (14-3).

Fitxa Tècnica

CN Sant Andreu: Ramon Santis, Adrià Sanz, Jaime Peiró, Pau Barnils, Daniel Hernández, Joel Beltran, Ivan Losa, Eric Fernández, Erik Brugué (1), Samuel Balaz (2), Arnau Escarré, Tomas Bruder (1) i Guillem Farrera.

CN Atlètic Barceloneta: Daniel Lopez, Balaz Sziranji, Felipe Perrone, Bernado Oneto (2), Albert Español (4), Marc Roca(1), Gonzalo Echinique (1), Nemaja Ubovic, Francisco Fernández, Gonzalo Escribano, Nikolas Paul (5) i Miquel Linares.

Parcials: 0-2 /1-3 /2-4 /1-4. Total: 4-13.