Sense gol, sense opcions

25.01.2015 17:05

Barcelona (J.R.González).- Una vegada més, i ja en van moltes aquesta temporada, la falta de gol ha tornat a condemnar el Sant Andreu. Al L’Hospitalet li ha bastant aprofitar que els quadribarrats han sortit adormits al camp per, amb una diana aconseguida per David Haro al minut 4, emportar-se els tres punts. A partir d’aquí, l’equip andreuenc, desaparegut en la parcel·la ofensiva, pràcticament no ha inquietat l’àrea de Carlos Craviotto.

En tromba ha sortit l’Hospitalet. I ha semblat que el Sant Andreu s’havia quedat al vestuari. Així, als pocs minuts, Bueno ha guanyat la línea de fons per la banda dreta de l’atac riberenc i ha posat la pilota al cor de l’àrea. Allà, davant la passivitat dels centrals, David Haro s’ha pogut regirar i amb un xut col·locat ha batut Morales.

I, malgrat el cop, cap reacció. El Sant Andreu ha continuat grogui i l’equip de Kiko Ramírez ha estat durant bona part del primer temps amo i senyor de l’esfèrica. Els atacs de l’Hospitalet han estat constants i els homes de Rubén García no han pogut fer res més que defensar-se. La banda dreta, amb el lateral Peque fent grans incursions i recolzant Bueno o Morgado ha estat un malson. Els jugadors riberencs guanyaven amb facilitat la línea de fons, i, tot i que no acabaven en ocasions clares, cada jugada feia tremolar les cames de la defensa. Sensació constant de perill però sense aconseguit trobar la porteria de Morales, tret del menut Haro que, de tisora, ha provat d’aconseguir un dels gols de la temporada (12’).

El Sant Andreu ha intentat treure la pilota de la seva zona defensiva però cap del migcentres no han aconseguit combinar amb els homes de dalt, i molt menys amb Bruno, molt sol amunt. El brasiler, tot just ha pogut intentar pressionar sense gaire fortuna. Abans del descans, Agus, a pilota aturada, ha tingut l’última oportunitat del primer temps (42’).

El Sant Andreu necessitava un canvi d’imatge però ha estat el local Bueno, amb un tir al travesser, qui primer ha provat sorprendre al segon temps (46’). Tot i l’ensurt inicial, el quadre visitant ha començat a buscar porteria contraria i Bruno ha provat un Craviotto molt ben col·locat en el que, al final de duel, comptaria com l’únic tir entre pals dels andreuencs (47’).

L’Hospitalet s’ha continuat trobant còmode sobre la catifa verda del municipal i cadascuna de les seves contres ha estat molt més perillosa que els atacs de possessió infructuosos dels quadribarrats. Així, Alcaraz, des de la llunyania (48’), i Agus, amb el cap en una falta lateral (56’), han intentat sentenciar el matx.

Rubén García ha fet entrar Xavi Puerto i Lucas Viale per intentar moure la pilota amb més perill davant les dues línies de quatre dels riberencs. Però les úniques ocasions han arribat a pilota aturada amb una rematada de cap de Manu Viale (69’) i un lliure directe de Ton Alcover, que s’ha anat per molt poc fora (70’).

El Sant Andreu ja ho ha intentat amb tot, tancant només amb Jilmar i Carroza. Fruit d’això, en cada atac de l’Hospitalet s’ensumava la sentencia. No ho han aconseguit però ni Javi Martínez després d’una gran acció en banda de Peque (75’) ni Nano en una pilota a l’espai que ha creuat en excés davant Morales (78’).

El Sant Andreu només ha pogut inquietar a pilota aturada en faltes laterals, que feien més la sensació que no pas perill de debò. A sobre, pèrdues de pilotes han pogut propiciar accions per Alcaraz (81’) i Nano (84’). Finalment, el partit ha mort en el propi camp del Sant Andreu, incapaç de superar la gran defensa que ha plantejat Kiko Ramírez i que ha tornat a evidenciar que el desenllaç de la temporada passa, inexorablement, per encertar els reforços ofensius que han d’arribar, sí o sí, en un mercat d’hivern que enfila els seus darrers dies.

Fitxa técnica

Camp: Estadi Municipal de l’Hospitalet. 300 espectadors.

L’Hospitalet: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agustin, Rubén Alcaraz, David Haro, Vivi, Morgado (Nano, 70’), Bueno (Javi Martínez, 58’) i Canario (Luque, 82’)

Sant Andreu: Morales, Guzmán (Ibon, 66’), Jilmar, Viale, Azparren (Lucas, 57’), Carroza, Rubén Martínez, Alcover, Bruno, Xavi Jiménez (Xavi Puerto, 57’), Víctor

Àrbitre: González Francés (Las Palmas). T.G.: Rubén Alcaraz / Azparren, Alcover i Carroza.

Gol: 1-0, David Haro (4’).