Sense gol però amb un punt

09.11.2014 16:32

Cornellà (P.Mitjans).- Quatre-cents trenta-un. Aquests són els minuts que el Sant Andreu encadena sense marcar un gol i sense conèixer la victòria. Avui però, al Nou Municipal de Cornellà l'equip ha tingut una mica més de premi ja que ha aconseguit sumar un punt i ha trencat una ratxa de tres derrotes consecutives. El 4-3-3 que ha introduït Piti Belmonte a l’alineació, així com el retorn de Ton Alcover han estat dues de les claus per marxar cap a casa amb aquest empat contra el Cornellà.

El partit ha començat amb força intensitat i cap dels dos equips ha aconseguit fer-se amb el domini del joc. Els locals han avisat al minut 3 amb un servei de cantonada i poc després amb una falta perillosa de Gallar que ha obligat a Morales a fer una gran demostració dels seus reflexes. Tot i aquestes jugades aïllades, el Sant Andreu ha controlat el tempo de l’encontre durant els primers 45 minuts de joc.

El motius principals d’aquest domini visitant han estat la pressió en la sortida de pilota del Cornellà i el joc interior dels migcampistes andreuencs guiats per Ton Alcover. D’aquesta manera, han anat arribant les ocasions dels de Belmonte i, primer Vinicius de cap i després Puerto amb un xut llunyà, han posat en perill la porteria defensada per Segovia. Tot i així, el Cornellà no s’ha arronsat i amb la banda esquerra com a referent atacant han fet lluir la defensa del Sant Andreu. Precisament, en una jugada del Cornellà ha pres mal el lateral Llamas que ha hagut de ser substituït al minut 25 per Carroza.

Els dos córners consecutius i la sensació de perill dels verd-i-blancs en l’àrea andreuenca dels últims cinc minuts de la primera meitat han estat el preludi del que ha esdevingut en la segona. El Cornellà ha sortit del vestidor amb una marxa més, fet que s’ha traduït amb el control del joc. Els de Jordi Roger han portat l’enfrontament on els interessava i, novament, amb internades per la banda esquerra de Boniquet i Gallar han inquietat la defensa quadribarrada.

El Sant Andreu però, ha sabut aguantar l’envestida local i ha tret profit dels contraatacs de que ha disposat. En un d’ells, Bruno ha superat el porter local però la jugada ha quedat invalidada per un possible fora de joc. En aquest segon temps, també ha entrat Nuha, que avui sortia des de la banqueta. Tot i una rematada al travesser, el davanter andreuenc no ha estat el revulsiu que esperava Piti.

Els locals no han deixat d’insistir a la porteria de Morales i han disposat de diverses ocasions per inaugurar el marcador. Les més clares, un servei de córner que a punt ha estat de convertir-se en gol olímpic i una centrada de Boniquet que ha tocat el travesser. En el tram final, el Sant Andreu ha donat per bo l’empat i s’ha dedicat a no arriscar-se en excés per evitar una nova derrota.

Amb aquest empat a zero l’equip de Piti Belmonte aconsegueix trencar una dinàmica negativa que el situa provisionalment a la catorzena posició amb dotze punts. La setmana que ve visita en Narcís Sala el filial de l’Espanyol, un dels conjunts més en forma de la categoria.

Fitxa tècnica

Camp: Nou Municipal de Cornellà

U.E Sant Andreu: Morales, Llamas (Carroza 25’), Juanma Viale, Azparren, Jilmar, Ibon, Ton Alcover (Nuha 63’), Víctor, Xavi Jiménez, Puerto (Felipe 87’) i Bruno.

U.E Cornellà: Segovia, Pere, Borja, Pelegrí, Arnau, David, Joel (Josele 69’), Gómez, Óscar Muñoz, Gallar, Boniquet (83’).

Àrbitre: Jiménez González (balear). T.G: Xavi Jiménez, Carroza / Óscar, David