Seguir sumat de tres en tres a la Pere Serrat

24.10.2014 15:30

Barcelona (P.Mitjans).- L’equip femení de waterpolo del Club Natació Sant Andreu disputa dissabte la tercera jornada de la Divisió d’Honor a la Pere Serrat. Després d’un empat amarg a la piscina del Madrid Moscardó, les noies de Javier Aznar intentaran sumar un nou triomf per mantenir-se entre les quatre primeres classificades. El rival serà un Club Natació Terrassa que ocupa la setena posició de la taula i fins el moment només ha sumat un triomf.

En l’últim enfrontament, el Natació Sant Andreu va deixar escapar tres punts després de la inesperada remuntada que va protagonitzar l’equip local. Les nedadores d’Aznar van realitzar una primera meitat més que notable, i amb un parcial d’1-7, van deixar el partit pràcticament sentenciat. El 5-0 de les madrilenyes en la represa va complicar molt les coses. Fins i tot, en l’últim quart, les locals van aconseguir empatar el partit però la reacció per partida doble de les andreuenques va tornar a donar avantatge al Sant Andreu. Va ser un miratge, ja que els dos gols del Moscardó en els instants finals van establir el definitiu 9-9.

D’altra banda, el Natació Terrassa arriba a la Pere Serrat amb una victòria i una derrota a les seves esquenes. Les vallesanes van superar en la primera jornada el Concepción-Ciudad Lineal per 13 gols a 10 i van caure derrotades la setmana passada amb el Rubí per 9 a 5. Dos resultats que les deixen en una setena posició, a hores d’ara, encara insignificant.

La temporada anterior, el duel que va jugar-se a les instal·lacions andreuenques va acabar amb un empat a 13. Va ser un encontre molt igualat en què la diferència en el marcador dels dos conjunts no va arribar a superar els tres gols. També va destacar la jugadora del Terrassa, Gemma Pane, que amb set dianes va ser la principal artífex de l’empat vallesà. Precisament, Pane continua essent la màxima realitzadora del Terrasa. En els dues jornades disputades ha marcat els mateixos gols que en aquell partit, set. També cal recordar que tots dos equips ja s’han vist les cares aquesta temporada. Va ser en els quarts de final de la Copa Catalunya on el Sant Andreu va superar amb comoditat, 12 gols a 6, el conjunt egarenc.

L’enfrontament entre el C.N Sant Andreu i el C.N Terrassa es jugarà dissabte, a les 17:45h de la tarda, a la piscina Pere Serrat de Barcelona.