Seguir sumant sota pressió

24.01.2015 13:38

Barcelona (T.Martínez).- Passen les jornades, queden menys punts en joc i les diferències respecte la zona baixa es mantenen. Cap dels equips de la zona de descens es despenja, malgrat les males dinàmiques d’alguns dels clubs que ocupen la part inferior de la classificació. El Sant Andreu va sumant punts, poc a poc, per mantenir la distància, però no per allunyar-se’n. I fer-ho a Hospitalet no serà fàcil.

El rival del Sant Andreu aquest diumenge (12h) es troba a quatre punts de la zona de promoció d’ascens. L’Hospitalet no perd en lliga des del 22 de novembre (contra l’Espanyol B) i només Hércules i Nàstic de Tarragona, els dos grans aspirants a pujar, han guanyat a l’Estadi Municipal de la Feixa Llarga. A més, l’equip de Kiko Ramírez ve reforçat després d’haver empatat en desplaçaments tan complicats com el Vicente Calderón (Copa) o contra el propi Nàstic a Tarragona. Tots els jugadors de la plantilla riberenca aniran convocats.

Els precedents més recents tampoc són favorables pels andreuencs, que a les últimes 4 visites no han guanyat a l’estadi riberenc (2 empats i 2 derrotes). A les darreres temporades, a més, l’Hospitalet ha estat un equip habitual de la zona alta de la Segona B i s’ha quedat en dues ocasions a una eliminatòria de l’ascens a Segona.

Com ja s’ha comentat en les últimes setmanes, el Sant Andreu ha aconseguit sumar punts a domicili contra rivals de la part alta de la classificació, com Nàstic, Alcoià o Villarreal B el passat dissabte. A més, recupera els tres jugadors sancionats que es van perdre la visita a l’estadi del filial groguet: Víctor, Carroza i Manu Viale. En contra, perd als lesionats Adrià Borreda, Llamas i Calderon.

Mentrestant, el Sant Andreu continua a l’espera de l’arribada d’un davanter, gran objectiu dels quadribarrats en aquest mercat hivernal. No obstant això, la incorporació encara no s’ha concretat i l’única novetat del Sant Andreu és Rubén Martínez, que ja va ser titular a Villarreal i podria repetir davant l’Hospitalet. L'entrenador andreuenc, Rubén García, ha destacat que "ens és igual la ratxa" i que buscarà els tres punts, com en els partits anteriors.

Si parem atenció a la situació de tots dos equips a la taula i les xifres de Sant Andreu i Hospitalet aquesta temporada, els locals segurament intentaran dominar el partit a través de la pilota mentre el Sant Andreu, ben ordenat i amb un gran interès en mantenir la porteria a zero, espera la seva oportunitat de sortir al contraatac. La velocitat de Bruno, Rubén i Puerto poden ser tres armes perilloses . D’altra banda, el Sant Andreu haurà de vigilar amb les incorporacions de Rubén Alcaraz, autor de cinc gols aquesta temporada, i sobretot intentarà neutralitzar el màxim realitzador riberenc, amb 8 dianes, David Haro.

La prèvia

Les dades del rival

Hospitalet 2014-15.doc (81 kB)
HOSPITALET 2014-15.pdf (6,5 MB)