Segona derrota consecutiva del Patí Congrés

09.03.2015 16:53

Barcelona (Redacció).- El Club Patí Congrés ha sumat aquest cap de setmana la segona derrota en dos partits. Els groc-i-negres visitaven la pista d'un Club Hoquei Caldes necessitat de punts que ha fet valer el factor pista per endur-se el triomf (3-2) i sumar la segona victòria de la temporada contra el Congrés. Amb aquest resultat, els barcelonins continuen a la zona tranquil·la de la classificació – novens amb trenta punts – però amb rivals de la zona baixa més a prop.

Tots dos equips han saltat a la pista amb la intenció de fer el seu joc; el Caldes amb el domini de la pilota i el Congrés a l'espera d'aprofitar una jugada de transició. La igualtat es feia present i cap dels dos conjunts aconseguia trencar la igualada. Però a falta de dos minuts per a la mitja part, un xut llunyà des del mig del camp ha servit al Caldes per inaugurar el marcador i marxar a vestidors amb avantatge.

A la sortida de vestidors, el Congrés ha fet un pas endavant i li ha aconseguit arravatar una part de la possessió de la pilota als locals. Marc Aubets ha fet l'empat amb un altre xut llunyà i ha tornat a equilibrar la balança. El Caldes s'ha reposat bé del gol i amb un ràpid contraatac ha tornat a posar-se per davant. Eren uns minuts d'incertesa i l'àrbitre ha fet acte de presència quan ha xiulat un penal molt discutit pels visitants, que ha suposat el 3-1.

L'enfrontament semblava decidit, però el Congrés no ha abaixat els braços i ha buscat la igualada. Així, Palomeras, en un contraatac ha firmat el 3-2 a falta de menys de dos minuts per a la conclusió. Els nervis s'han apoderat del Caldes, i els groc-i-negres han disposat de diverses ocasions per empatar el matx. Al final, la bona actuació del porter local ha deixat el definitiu 3-2.

Aquest cap de setmana, el Patí Congrés també ha disputat un altre duel destacat. El segon equip sènior s'enfrontava a l'Horta – primer classificat de la lliga – i ha patit una dolorosa derrota en perdre per 5-1 davant un rival directe per l'ascens. Una ensopegada que deixa als groc-i-negres tercers a la classificació, a tres punts dels del barri d'Horta, i amb els mateixos punts que el segon classificat. Tots dos rivals però, amb un partit menys que el Congrés.

La propera setmana, els conjunts del Congrés tindran l'oportunitat de refer-se d'un cap de setmana gris amb dos enfrontaments a la pista Cristina Clota. El Nacional Catalana jugarà amb el Noia Freixenet a les 17:30h de la tarda, i el segon equip amb el Ripollet a les 12:30h del migdia.