Segon desplaçament consecutiu, aquest cop a Madrid

31.10.2014 13:26

Barcelona (P.Mitjans).- El Club Natació Sant Andreu disputa dissabte el segon desplaçament seguit després de l’encontre de la setmana passada a Navarra. Els homes de Xavier Julià visiten la piscina del Real Canoe de Madrid en la cinquena jornada de la Divisió d’Honor Masculina amb el desig de mantenir la bona ratxa iniciada fa tres setmanes, precisament, en la mateixa ciutat.

La victòria davant el Waterpolo Navarra – per 5 gols a 10 – va servir perquè conjunt andreuenc recuperés una dinàmica que havia trontollat la primera setmana de competició. Un triomf, que sumat al de la segona jornada i a l’empat contra el C.N Catalunya, situen a l’equip de Julià en la setena posició de la taula amb set punts, i a només tres del líder, el Club Natació Terrassa.

El rival de dissabte, el Real Canoe, arriba al duel amb un mal sabor de boca després de la contundent desfeta (17 gols a 5) que van patir a mans dels actuals campions d’Europa. L’equip de Javier Caceres arribava a l’encontre invicte i com a líder de la categoria. L’Atlètic Barceloneta però, va tirar d’experiència i amb un parcial de 7-1 en el segon quart va sentenciar el partit. Una derrota que deixa els madrilenys en cinquena posició, amb dues unitats més que el Sant Andreu.

Els andreuencs però, hauran disputar un partit molt seriós si volen sumant algun punt.  Els dos encontres que ha disputat el Real Canoe a la seva piscina els ha resolt amb victòria i per una diferència de tres gols. Els jugadors també hauran d’estar atents d’Alberto Barroso. El jove de 20 anys és una de les promeses del waterpolo estatal i després de les quatre jornades disputades, ja s’ha situat entre els tres màxims anotadors de la categoria, amb 11 gols.

En el precedent de la temporada passada, els nedadors de Xavier Julià van aconseguir una treballada victòria en superar el conjunt madrileny per 6 gols a 8. Tot i anar a remolc durant gran part del matx, els andreuencs van aconseguir firmar un parcial de 2-5 en l´últim quart per capgirar el marcador i tornar cap a Barcelona amb els punts.

Dissabte, a les 14h del migdia i des de les instal·lacions del Real Canoe de Madrid, el conjunt local s’enfrontarà amb el C.N Sant Andreu. Un duel d’alt nivell entre dos equips que pretenen mantenir-se entre les posicions capdavanteres de la Divisió d’Honor.