Santís, selecció

14.03.2014 22:18

Barcelona (G.Pérez).- Santís selecció. Era el crit que un grup de seguidors del Club Natació Sant Andreu feien en finalitzar la Copa del Rei el passat diumenge. I és el que ara s’ha fet realitat. El porter del club andreuenc ha estat convocat per participar en els entrenaments que el combinat nacional farà a inicis de la propera setmana.

Santís va ser, sense cap mena de dubte, un dels homes més destacats de la Copa del Rei. Les seves aturades van ser decisives perquè el Sant Andreu arribés a la final, especialment durant el memorable partit contra el CN Terrassa. A la grada de la Pere Serrat s’hi trobava el seleccionador espanyol, Gabi Hernández, i l’actuació del meta no li va passar desapercebuda. De ben segur que ja era plenament conscient de la bona temporada que està completant el jugador andreuenc i la Copa li va acabar de refermar.

La decisió ha acabat de confirmar-se amb la llista oficial de jugadors convocats pels entrenaments, que es farà al CAR de Sant Cugat entre dilluns i dimecres. Es tracta d’un pas endavant ja que, si convenç el seleccionador, Santís podria tenir l’oportunitat de ser convocat per futurs compromisos del combinat nacional. De ben segur que, si continua amb aquest estat de forma, el crit dels seguidors es farà realitat.