Santboià – Sant Andreu, a la Copa Catalunya

04.07.2014 14:48

Barcelona (G.Pérez).- Sensació de deja vu al sorteig de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta per al Sant Andreu. Els quadribarrats han quedat aparellats amb el Santboià, el mateix rival que en l’eliminatòria inicial de la passada temporada. El partit es disputarà el cap de setmana del 2 i el 3 d’agost, tot i que previsiblement haurà de ser el diumenge ja que el dissabte hi ha previst l’amistós enfront el Sabadell.

Enguany, la Copa Catalunya estrenarà nou format. D’una banda, els equips de categories inferiors (de Segona Catalana cap a baix) disputaran el torneig en la seva versió amateur mentre que de Primera Catalana fins a Segona A disputaran la versió absoluta. Aquesta darrera és on, lògicament, queda enquadrat el Sant Andreu.

La seu del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Barcelona ha acollit aquest divendres el sorteig de la primera eliminatòria. El Sant Andreu haurà de desplaçar-se al camp del Santboià. Serà, per tant, la repetició de la mateixa ronda d’ara fa un any. Llavors, els quadribarrats es van imposar per 0-1. Novament, el partit es disputarà al Joan Baptista Milà, terreny de joc de l'equip d'inferior categoria -la passada campanya va jugar a Tercera i va baixar a Primera Catalana-.

La resta d’enfrontaments són:

Ascó – Lleida

Vilafranca – Reus

Castelldefels – Nàstic

Europa – Espanyol B

Gavà – Terrassa

Santfeliuenc – L’Hospitalet

Rubí – Prat

Martinenc – Montanyesa

Cornellà – Cerdanyola

Masnou – Badalona

Vilassar – Palamós

Manlleu – Olot

Peralada – Figueres

El Llagostera ha quedat exempt i, per tant, passa automàticament a la segona eliminatòria.