Salvats... sense baixar de l’autocar

04.05.2014 13:59

Barcelona (G.Pérez).- El que havia de ser una final serà una festa. El Sant Andreu sortirà a jugar contra l’Olímpic de Xàtiva ja salvat. Les derrotes del València Mestalla a Sant Adrià (4-2) i del Prat enfront l’Alcoià (0-1) han atorgat, indirectament, la permanència als quadribarrats.

Els homes de Martí Cifuentes, per tant, jugaran sense pressió el darrer partit al Narcís Sala. A l’inici de la jornada, sabien que amb una victòria contra els de Xàtiva assolirien la salvació però també hi havia una altra forma d’aconseguir-ho: que fallessin els rivals. I així ha estat. Feia falta que el Prat no guanyés i que el Valencia Mestalla perdés. Al final, tots dos han caigut.

Pel que fa als pota blava, un gol de Carles Salvador al primer temps ha estat suficient perquè l’Alcoià s’emportés un triomf clau en la lluita per disputar la promoció. De la seva banda, l’Espanyol B ha demostrat que acaba la lliga en un estat de forma espectacular. S’ha avançat per 3-0 i, malgrat que el Mestalla ha posat emoció retallant distàncies fins al 3-2, un darrer gol de Jairo ha sentenciat el partit i segellat, de rebot, la permanència del Sant Andreu.

Així, els quadribarrats tanquen fins i tot abans del que es podia preveure la continuïtat a la categoria després d’una temporada, pel que fa a la lliga, molt complicada. El Narcís Sala serà l’escenari de les merescudes celebracions després de moltes jornades de patiment.