Salinas, “orgullós” d’haver estat al Sant Andreu

12.02.2014 23:20

Barcelona (Redacció).- Patxi Salinas ja està totalment desvinculat del Sant Andreu. El tècnic basc s’ha acomiadat aquest dimecres al matí dels que fins dilluns eren els seus jugadors. Ho fa, segons les seves paraules, “orgullós” d’haver estat al club quadribarrat i sense cobrar la resta de contracte. Així ho ha assegurat en declaracions a Barcelona Televisió.

Salinas no ha volgut “analitzar res” sobre els motius de la seva decisió. Així, tot i remarcar que “en cap moment hem estat en descens” ha reconegut que “quan les coses no van també com voldries es prenen decisions”. El tècnic sí ha lamentat que hi ha alguna cosa “que no ha entès molta gent” tot remarcant que “tu has de mirar per sota teu qui està i veure que hi ha equips molt forts”.

Sobre la seva rescissió i el fet que les converses per assolir un acord han estat llargues –de fet algunes informacions apunten que es va haver de signar fins i tot algun document davant notari-, Salinas ha afirmat que “jo només he cobrat fins ahir, no vull res més perquè sé com està el club”. Així, ha manifestat que “la consciència i el cor em dius que només has de cobrar fins que ha treballat”.

Més enllà de com acaba tot, Salinas ha volgut “agrair l’oportunitat” i, en especial, “l’experiència en la copa del Rei que ha estat meravellosa”. A la vegada, ha volgut desitjar “tota la sort al club” del qual, assegura, “marxa orgullós de ser part de la seva història”.