S’acaba la lliga i toca pensar en el play-off

02.05.2014 11:07

Barcelona (P.Mitjans).- L’equip femení del Club Natació Sant Andreu disputa dissabte el darrer partit de la fase regular de la Divisió d’Honor amb la vista posada en la fase final de la lliga. Les noies de Jordi Timblau reben a la Pere Serrat el Club Natació Rubí en un duel amb poques qüestions en joc; les andreuenques ja tenen assegurada la tercera plaça de play-off i les vallesanes n’han quedat fora matemàticament.  

Després de superar el Waterpolo Dos Hermanas per un ajustat 11 a 13, les jugadores del Sant Andreu afronten l’última jornada amb més tranquil·litat. La consecució matemàtica del tercer lloc els va permetre rebaixar la pressió de jugar-se una plaça de privilegi en l’enfrontament de dissabte i disposar de més temps per preparar la semifinal contra el Mataró.

Per la seva bada, el Rubí arriba al duel en cinquena posició i sense la possibilitat de millorar o empitjorar el registre classificatori final. Els cinc punts que el separen del play-off i els quatre que treuen al Terrassa, certifiquen aquesta plaça. No obstant, les de Dani Gómez intentaran posar les coses complicades a les locals per contrarestar el precedent de la primera volta on van perdre per sis gols de diferència.

A més, l’encontre tindrà un al·licient afegit; un duel entre la segona i la tercera màxima golejadora de la Divisió d’Honor. Helena Lloret, amb 78 gols, i Beatriz Ortiz amb 74, competiran per ajudar als seus equips a aconseguir els tres punts però també per consolidar-se en les posicions capdavanteres de la taula d’anotadores encapçalada per jugadora del Sabadell, Mari Carmen García Godoy, anotadora de 80 dianes.

El partit entre el C.N Sant Andreu i el C.N Rubí es jugarà dissabte a les 18:00h a la piscina Pere Serrat.