S’acaba el somni andreuenc, Barceloneta campió

09.03.2014 17:03

Barcelona (G.Adalid) L’Atlètic Barceloneta s’ha proclamat campió de la Copa del Rei de waterpolo per segona vegada consecutiva (en suma 10 copes en seu palmarès). El CN Sant Andreu ha aguantat durant la primera meitat però el desgast físic i la sequera golejadora durant el tercer període a condemnat als homes de Xavier Julià ha quedar-se sense opcions de lluitar pel títol.

El conjunt amfitrió ha estat l’encarregat d’inaugurar al marcador quan ja s’havien disputat cinc minuts de partit gràcies a un bon llançament de Sergi Trilles però els homes de Jesús Martín només han necessitat dos minuts per efectuar replica marcant quatre gols i finalitzar el primer quart amb una renda de tres gols (4-1).

En el segon quart els andreuencs han estat els primers a marcar per obra de Javier Gorria i aquesta vegada la reacció del conjunt mariner ha estat més tímida i el segon parcial ha acabat en empat a dos (6-3).

En la segona part el desgast físic dels homes importants del conjunt de Xavier Julià ha estat la clau perquè l’Atlètic Barceloneta posés la directa i augmentés la diferència fins a set gols amb tercer parcial de 4-0 (10-3).

En el quart període quan la final ja estava sentenciada el Sant Andreu ha seguit competint gràcies al gran suport que ha rebut dels seusaficionats en tot l’enfrontament. La gradera ha esclatat d’alegria quan Arnau Escarre va fer pujar l’últim gol del partit que corresponia a la cinquena diana andreuenca (14-5).

La derrota, però, no ha de restar cap satisfacció pel gran paper dels andreuencs en aquesta Copa del Rei. Els de Xavi Julià han estat a l'alçada i només han caigut derrotats pel colós del waterpolo masculí espanyol. Ha estat els campions... entre els mortals.

Piscina: Pere Serrats

Atlètic Barceloneta (14): Daniel Lopez, Balazs Sziranyi, Felipe Perrone (1), Alberto Munarriz (4), Albert Español (2) , Marc Miguell (1), Marc Roca, Gonzalo Echenique, Nemanja Ubovic, Francisco Fernandez (2), Ruben de Lera (1) i Marko Petkovic.

CN Sant Andreu (5): Ramon Santis, Adria Sanz, Jackson Daniel , Javier Gorria (3) , Ivan Losa , Sergi Trilles (1) , Joel Esteller, Filip Tenzera , Erik Brugé (1) , Ricardo Gracia (1) i Tomas Bruder .

Parcials: (4-1/2-2/4 -0/4-2). Total: 14-5