Sabor andreuenc a l’Europeu de Berlín

12.08.2014 00:37

Barcelona (G.Pérez).- Berlin es convertirà a partir d’aquest dimecres en la capital continental de la natació. A la capital alemanya és disputa l’Europeu absolut amb presència de diversos representants del CN Sant Andreu competint amb la selecció espanyola.

Les proves que obriran el foc seran les d’aigües obertes. I aquí és on participarà Èrika Villaécija. La nedadora del club andreuenc espera aconseguir bons resultats en les dues proves on es llençarà a l’aigua: cinc i deu quilòmetres.

A partir de dilluns, es disputaran les proves a la piscina, al Velodrom Arena de la ciutat alemanya. I una de les grans esperances de la natació espanyola és Jéssica Valls. La nedadora andreuenca provarà fortuna en les proves de braça (50, 100 i 200 metres). Serà el mateix estil on, en aquest cas només en 100 i 200 metres nedarà Melquiades Álvarez.

El darrer nedador del club andreuenc que saltarà a l’aigua de Berlín serà Juanmi Rando. En el seu cas, intentarà aconseguir bons resultats en les proves de 50 i 100 metres esquena.

A banda dels esportistes, el Sant Andreu també estarà representant per un membre del cos tècnic. Jordi Jou és un dels entrenadors cridats per la Federació Espanyola per donar suport als nedadors convocats per la gran cita de l’estiu d’aquest esport a nivell continental.