Rubén, sancionat, baixa a El Clariano

23.04.2014 20:18

Barcelona (G.Pérez).- El comitè de competició de la Federació espanyola ha confirmat la sanció a Rubén Canelada després de la targeta groga que va veure diumenge passat durant el partit contra l’Atlètic Balears. Per tant, el lateral andreuenc no podrà jugar el transcendental compromís a El Clariano enfront l’Ontinyent.

Feia moltes jornades, concretament des de la 20 –partit a Olot-, que sobre Rubén estava l’espasa de Damocles de la cinquena groga. Al final, li ha caigut. D’aquesta forma, i com estipulen les normes de la categoria, al defensa quadribarrat li toca descansar un partit, el del proper diumenge a El Clariano.

Es tracta d’un important problema per a l’entrenador andreuenc. I és que Rubén s’ha convertit en l’home més utilitzat. Titular indiscutible tant primer per Patxi Salinas com ara per Martí Cifiuentes. De fet, ha jugat 34 partits complets, 3060 minuts, el que el converteix en el jugador més utilitzat de la plantilla en lliga. L’únic duel que es va perdre va ser el compromís al camp de l’Huracán on Cifuentes el va deixar a la banqueta per precaució ja que s’havia marejat durant el viatge.

El tècnic, doncs, haurà de buscar alternatives per al lateral esquerra. La més lògica sembla, a priori, la de Jilmar. L’ex del juvenil, de fet, va ocupar aquesta posició en el partit de Copa del Rei enfront l’Atlètic de Madrid al Vicente Calderón. També ho va fer en el duel de lliga al camp de l’Il·licità, on Rubén va actuar més d’interior.

D’altra banda, la Federació Espanyola ha confirmat que en la darrera jornada de lliga hi haurà horari unificat (18.00 h.) per a tots aquells partits de Segona B on hi hagi alguna cosa en joc. A diferència d’altres temporades, aquesta obligació s’aplicarà únicament a la última jornada i no també a la penúltima. Per tant, el Sant Andreu podrà fixar lliurement l’horari i el dia del partit contra l’Olímpic de Xàtiva al Narcís Sala.