Rubén García: "Tots els partits són finals "

09.10.2014 14:38

Barcelona (L.Espallargas). -El bon inici de temporada del juvenil A del Sant Andreu és, en gran part, gràcies a la feina del seu entrenador Rubén García. Després que l’any passat l’equip baixés de la Divisió d’Honor, s’ha produït una profunda renovació amb moltes cares noves per buscar tornar a estar a la màxima divisió juvenil. En el programa Paraules d’Esport el tècnic ha explicat com encara la nova temporada i quines son les sensacions fins al moment.

Com valores aquest inici tant bo de la temporada?

Estem molt contents. Segurament ningú s’esperava aquest començament, però estem molt satisfets i esperem ja amb ganes el proper rival.

L’objectiu principal és tornar a la Divisió d'Honor?

El primer objectiu és fer 42 punts el més ràpid possible. A partir d’aquí. si es pot somiar en tornar a la Divisió d’Honor, ho farem.

Ha costat encaixar les noves peces de l’equip en aquest primer tram de temporada?

La veritat és que sí. Som 23 jugadors a la plantilla i en els amistosos ens va costar molt. La pretemporada no va ser gaire bona. A la lliga, però, ens estant sortint molt bé les coses. Tampoc crec que estiguem jugant del tot bé, però sí que és cert que estem millorant a cada partit

L’equip ha mostrat una gran solidesa defensiva en els primers partits de lliga, com veus aquesta bona faceta?

Treballem molt defensivament i l’equip es deixa la pell durant tot el partit. Si està bé defensivament, nosaltres confiem amb el mig del camp cap a dalt on hi tenim bastant talent. Aquesta és la idea. Tots els partits són finals per a nosaltres i ho tenim claríssim.

Com veus la falta de gol que té l’equip amb el poc número de gols marcats?

Cada setmana anem generant més ocasions, però també és cert que també fallem més. Que l’equip vagi estant millor i que, quan marqui un gol, defensivament estigui bé, anirà donant confiança. Crec que poc a poc anirem millorant de cara porteria

Què li va faltar al juvenil la temporada passada en contraposició amb aquesta?

Bé, jo portava el cadet A i vaig agafar el juvenil en les últimes sis jornades. Sincerament, no ho sé. Veient tot des de fora, en molts partits l’equip va tenir mala sort en una Divisió d’Honor molt dura en la que jugues contra molts juvenils d’equips com el Saragossa, Mallorca, Barça Espanyol.. o clubs contrastats com el Cornellà o la Damm, entre d’altres.