Rubén García: “Si per salvar-se han de cessar-me, endavant”

08.02.2015 16:48

Palma de Mallorca (Recacció).- 4 punts de 21 possibles. És el bagatge de Rubén García des que es va fer càrrec del Sant Andreu. El tècnic és conscient que les dades no són bones i que, potser, des del club cal prendre alguna decisió que afecti el seu futur. L’entrenador s’ha mostrat disposat a acceptar una possible destitució. “Porto 11 anys a la casa. Si s’ha de salvar cessament, endavant”, ha comentat a la roda de premsa posterior a la desfeta de l’equip quadribarrat a Son Malferit davant l’Atlètic Balears.

Tot i això, García ha posat en relleu que “”l’equip entrena i treballa bé” i que “no estem tenim la sort que hauríem de tenir”. A la vegada, ha recordat que agafar el primer equip “ha estat una oportunitat per mi” i que tant ell com els ajudants “treballem al màxim i ens deixem la pell”. En definitiva, entén que “aquest grup és mereix molt més del que s’emporta”.

Sobre el partit enfront el Balears, Rubén ha posat en relleu que “a la primera meitat hem estat bé i hem creat més ocasions” però ha lamentar que el rival “arribant un cop i mig, ha marcat”. Després, al segon temps “tornem a tenir ocasions i, a la primera contra, ens xiulen el penal”. Ha deixat clar que, al seu entendre, la decisió arbitral ha estat errònia. “Per mi, no és. El nostre jugador s’emporta la pilota neta”. A partir d’aquesta jugada, ha reconegut, “l’equip s’ha enfonsat”.

Per a l’entrenador, està clar que “ens falta confiança” i aquesta només es recupera “quan l’equip guanyi un o dos partits”. Si aconsegueix fer-ho, ha afirmat, “anirà a dalt segur”. Ha posat l’exemple de l’Atlètic Balears que, amb l’arribada de Gustavo Siviero a la banqueta, ha despertat. “Està agafant bona dinàmica, com volem fer nosaltres. Ha millorat molt les darreres setmanes. El futbol són dinàmiques i molta psicologia. Ara el Sant Andreu necessita dues victòries per tirar cap a dalt, però hem de tenir-les ja”, ha explicat.