Rubén García: “El treball dóna molts punts en aquesta categoria”

05.01.2015 00:20

Barcelona (X. Rodríguez.).- El jove tècnic debutava aquesta setmana com a entrenador del Sant Andreu davant l’afició del Narcís Sala i ho ha fet amb una convincent victòria per 3 gols a 0. García s’ha volgut presentar com un míster que porta “il·lusió i ganes” i ha insistit, tot i reconèixer que no ha pogut seguir gaire el conjunt dirigit per Piti Belmonte, en què el Sant Andreu que dirigirà serà un equip que “treballi i treballi” ja que, apunta, “si no treballes és molt complicat guanyar punts a la Segona B”. A més, ha recordat que porta 11 anys a la casa i coneix el club.

Rubén, de 26 anys, reconeixia en roda de premsa que esperava “amb moltes ganes” el seu “debut amb el primer equip”. Afirma, a més, que el Sant Andreu ha guanyat de forma merescuda i s’ha mostrat “molt satisfet” pel resultat i pels dos gols tan matiners que han encarrilat el triomf quadribarrat. El tècnic andreuenc ha afegit que a més de guanyar, “si era de forma àmplia molt millor” de cara a recuperar confiança després de la mala dinàmica que duia l’equip.

De cara al mercat d’hivern no ha donat gaire pistes, però Rubén García espera poder incorporar “algun defensa i un home d’atac” un cop confirmades les baixes d’Arthur i Fran Leal. Qui sembla que no marxarà de l’equip és Jefferson Arroz, ja que, assevera, compta “amb els que estan” i durant els partits que va durar el càstig al lateral brasiler ell “no era el tècnic del primer equip, el tenia al juvenil”. No descarta en absolut rebre l’ajuda del juvenil durant el que queda de temporada, ja que, recorda, “al portar-lo durant aquest temps sé el que em pot donar a l’equip”.

De cara a la propera setmana, amb la visita del nou campió d’hivern, el Nàstic de Tarragona, Rubén ha assegurat que “l’equip sortirà a pels 3 punts” ja que vol que els seu Sant Andreu “sigui fort a casa”. A més a més, per a aquest partit podria recuperar, segons deixa entreveure, homes importants com Calderón, Puerto i Llamas.