Rubén García: “No hem fet res per merèixer puntuar”

25.01.2015 19:49

Barcelona (X.Rodríguez).- L'entrenador del Sant Andreu, Rubén García, ha estat, pel cap baix, contundent a l’hora d’expressar les seves sensacions respecte el partit que els seus homes han disputat enfront l’Hospitalet. El tècnic andreuenc, en la roda de premsa més breu des que entrena els quadribarrats, ha assegurat que “el resultat és just” i ha estat categòric en afirmar que “l’equip regala els primers 30 minuts i a Segona B et garanteix anar perdent”. García ha indicat que el principal problema de l’equip, més enllà de la primera mitja hora, no ha estat el de l’àmbit golejador, sinó “de crear ocasions” ja que, ha recordat “hem xutat un cop entre els tres pals en tot el partit”.

L’equip ha mostrat símptomes de vida després de la represa, tenint una ocasió clara de Ton Alcover a xut de falta i un llançament centrat de Bruno. L’entrenador dels quadribarrats també ho ha vist així, però s’ha mostrat descontent amb l’equip, afirmant que “la segona part ha estat millor, hem atacat més però tampoc hem creat ocasions clares de gol”. Per revertir aquesta situació ha reconegut que fóra bo que arribessin “dos jugadors d’atac” i ha apuntat que “aquesta setmana s’intentarà tancar aquests fitxatges”.

En l’àmbit de les lesions, Rubén García ha avançat que Calderón “molt probablement podrà jugar” en el vital enfrontament contra el Badalona al Narcís Sala; en concret, ha donat un 95% d’opcions a l’enèsim retorn de l’extrem andreuenc. En quant a Llamas les possibilitats són inferiors però es confia en el seu retorn, mentre que la notícia que més lamenta el club és la d’Adrià Borreda. Encara pendents d’una última avaluació, el jove futbolista provinent del Gavà podria patir una pubalgia que l’obligaria a passar pel quiròfan, fet que allargaria molt els terminis de la seva recuperació. Qui probablement sigui titular la setmana vinent és Xavi Puerto, que aquesta jornada ha estat suplent per decisió tècnica. Nuha Marong avui ni tan sols ha estat a la llista de convocats, però el tècnic andreuenc ha negat que se li hagi obert un expedient disciplinari.