Rubén García: “La diferència a la classificació no s’ha vist”

11.01.2015 17:49

Barcelona (X. Rodríguez.).- L’entrenador quadribarrat ha afirmat estar satisfet amb el partit dels seus homes enfront el líder de la categoria, el Nàstic de Tarragona, malgrat la derrota. El míster apuntava que “a la primera part hem estat superiors”, remarcant els 20 primers minuts com a “molt bons”. Ha destacat, però, que el rival “ha arribat i la primera ens ha marcat, hem tingut mala sort”, tot i així, assegura que “l’equip ha treballat molt i estic content amb ells”.

El gol ha arribat en una acció desafortunada per Morales, que s’ha vist sorprès pel llançament de David Rocha. El tècnic andreuenc, però ha valorat la feina del capità, recordant que “al primer gol l’ha despistat el bot, però al minut 85 ens salva el 0-2 i a l’última acció puja a rematar”. Després de la represa, l’equip ha tingut molt poques ocasions de gol, i García reconeix que “a la segona part ha faltat físic, l’equip estava cansat”.

El matx no ha quedat exempt de polèmica. El col·legiat Cristian Lixandru ha anul·lat un gol per fora de joc i no ha assenyalat penal en dues accions molt protestades. Respecte el gol invalidat a Manu Viale, l’entrenador assevera que “la sensació és que al gol no la toca ningú, el linier em diu que un jugador tapa la visió al porter”. En el cas del primer penal, afirma que “les mans les veig clares, l’àrbitre diu que són involuntàries”. Sobre aquesta situació, on el club sempre afirma que els arbitratges perjudiquen els interessos del conjunt quadribarrat, el míster creu que “uns cops et donen, d’altres et treuen”, tot i que reconeix que “l’equip em diu que sempre els treuen”.

Víctor i Lucas han vist targeta groga al minut 92 de partit i es perdran el proper partit, al sempre complicat camp del Villarreal B. Sobre aquestes accions, Rubén García ha estat taxatiu: “és una putada: parlaré amb ells, això no pot ser i no es pot repetir”. El tècnic és conscient que les baixes són importants, ja que es sumen a la de Carroza, que també ha vist la cinquena groga i haurà de complir cicle. La infermeria del Sant Andreu, però, pot anar-se buidant als propers dies amb la incorporació de Calderón a les sessions preparatòries. L’entrenador apunta que “aquesta setmana podria començar a entrenar amb el grup”, tot i reconèixer que “és un jugador important, té bona actitud, i no el volem forçar”

En l’apartat incorporacions, l’equip havia d’anunciar els fitxatges d’hivern durant aquesta setmana, però a dia d’avui encara no es coneixen detalls sobre qui es pot incorporar a la plantilla. Rubén Garcia avisa que “aquesta setmana es farà oficial el fitxatge d’un jugador d’atac”, i anuncia que  “en principi no ha d’haver més baixes”. La setmana vinent l’equip afronta un complicat partit contra un equip de la part mitja-alta de la classificació, i el tècnic declara que  “anirem amb baixes, esperant als fitxatges i sortirem a guanyar, no podem encadenar dues derrotes seguides”.