Rubén García: “L’equip està molt tocat”

01.02.2015 23:49

Barcelona (T.Martínez).- L’entrenador de la UE Sant Andreu, Rubén García, no s’ha mostrat gens satisfet amb el partit del seu equip a l’hora d’atendre la premsa després de perdre per 0-2 contra el Badalona. Ho ha fet a l’interior de l’estadi i no a la sala habitual, per culpa d’una apagada lumínica que simbolitza l’estat en què es troba el club quadribarrat a les darreres setmanes.

García ha reconegut que les sensacions de l’equip són dolentes. “L’equip està molt tocat”, ha afirmat el preparador andreuenc. Per l’entrenador quadribarrat, la prioritat és “intentar oblidar-se d’aquest pal, bastant gran” i començar a pensar en els propers enfrontaments per intentar remuntar el vol.

La derrota a casa contra el Badalona manté el Sant Andreu a al zona de descens, escenari qualificat de “situació complicada” pel tècnic quadribarrat. Rubén García ha assenyalat el “penal absurd” com a punt d’inflexió del partit, ja que ha provocat que l’equip “anés a remolc” durant la resta del matx. “No hem fet les coses com les havíem de fer”, s’ha lamentat García.

El tècnic andreuenc també ha apuntat que “el problema és de confiança” i que això només es canvi amb bons resultats, que de moment no arriben al feu quadribarrat. No obstant això, García s’ha mostrat “molt content amb els fitxatges” i ha destacat que el davanter Chaco, que ha debutat contra el Badalona, ja com a titular. “No ha pogut marcar, però ha aportat bastant”, ha declarat.

De cara a la propera jornada, en la visita a l’Atlètic Balears, García s’ha limitat a respondre que “no podem perdre contra un rival directe” i que, per tant, cal sumar com a mínim un punt davant un equip que acabarà la jornada fora de la zona de descens.