Rubén García: “L’aturada ens vindrà molt bé per desconnectar”

20.12.2014 20:19

Barcelona (T.Martínez).- Rubén García ha debutat amb derrota al Sant Andreu. Un penal als darrers compassos ha suposat el 2-1 definitiu per un Olímpic de Xàtiva que s’ha acabat emportant els tres punts. No obstant, García ha intentat extreure aspectes positius del partit a terres valencianes i s’ha mostrat esperançat que el descans nadalenc permeti reiniciar l’equip en termes anímics: “L’aturada, psicològicament, ens vindrà molt per desconnectar uns dies”.

El tècnic ha destacat el bon treball de l’equip amb la pilota i la reacció dels quadribarrats al segon temps, on han donat la cara contra un rival directe. A més, cal destacar que el gol del Sant Andreu ha arribat just minuts després de l’1-0 dels locals. Tot i així, García s’ha lamentat de l’acció decisiva: “El penal ha estat una llàstima. Hauria firmat el punt, però ens anem sense res”, ha comentat. El gol als darrers instants permet l’Olímpic de Xàtiva avançar el Sant Andreu a la classificació.

Tot i així, valora positivament l’actuació dels seus homes. Sobretot atenent a les circumstàncies del duel: “La setmana ha estat molt moguda. Només teníem 12 efectius de la primera plantilla, però estic content de l’equip”. Així s’ha expressat el nou tècnic quadribarrat, que ha fet debutar Jordi Méndez (titular), Oriol Fernández i Joel Armengol, juvenils andreuencs.