Rubén García: “Amb els àrbitres, seguim igual”

17.01.2015 19:31

Villarreal (Redacció).- No es vol queixar dels àrbitres.. però poques opcions hi ha. Una vegada més, i ja en van moltes aquesta temporada, el Sant Andreu surt del camp pensant que una decisió del col·legiat l’ha perjudicat. En aquest cas, Díaz Escudero no ha assenyalat el que semblava un clar penal sobre Ibon. El tècnic quadribarrat, Rubén García, s’ha lamentat que “seguim igual una setmana més”.

Per a l’entrenador andreuenc, la jugada era clara. “Crec que Ibon arriba abans, controla i se l’emporten per davant”, ha relatat. Però l’àrbitre, no ha volgut xiular. “No hi podem fer res”, ha conclòs.

El tècnic, però, marxava de Villarreal satisfet. “Estic molt content amb el treball. S’ha fet una feina bestial”, ha afirmat, per després recordar que, malgrat “la dificultat del partit”, en tot moment “hem estat bé i còmodes”. Això sí, el però s’havia de posar: “Si haguéssim tingut una mica més de sort ens haguéssim portat els tres punts”. I, tot i aquest apunt, Rubén García s’ha mostrat “content amb les ocasions que hem creat, n’hem fet i no hem tingut sort”. A la vegada, ha assegurat que “el punt és bo i aquesta és la línia”.

Sobre la substitució de Llamas, ha volgut donar un missatge tranquil·litzador. “És una sobrecàrrega. Jugàvem en gespa natural i ell portava mesos parat. Penso que no hi haurà problemes”, ha explicat.  

En ser preguntat sobre els possibles reforços, Rubén García ha apuntat les característiques que volen per al davanter que ha de venir. “S’estan mirant opcions, volem un perfil ràpid o un de gran, que millori el que tenim”, ha desgranat.